​У столиці поліцейські розшукують підозрюваних у викраденні дитини та нанесені її батьку тілесних ушкоджень

Дарницьким управлінням поліції здійснюються розшукові заходи у рамках кримінального провадження за фактом викрадення малолітнього мешканця Києва, 2010 року народження, та нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості батьку дитини, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Встановлено, що 09.09.2018 року близько 11:40 біля столичної станції метро «Позняки» мати хлопчика разом із невстановленими особами, які побили чоловіка, викрала дитину.

Зараз дитина проживає разом із матір’ю. Жінка не повідомляє жодної інформації стосовно осіб, які разом із нею незаконно викрали сина у батька.

Поліція розшукує осіб, причетних до вчинення даного кримінального правопорушення.

Інформацію про цю подію просимо повідомляти за телефоном Дарницького управління поліції: (044) 572-71-02 або 102 та за адресою: м. Київ, вул. Кошиця, 3-А.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.