​Слідчі поліції Києва відпрацьовують декілька версій смерті народного депутата Антона Полякова

Про це та інші деталі повідомив під час брифінгу щодо розслідування смерті Антона Полякова начальник столичної поліції.


Нагадаємо, що сьогодні, 8 жовтня, до поліції Києва надійшла інформація про те, що на вулиці Березняківській виявлено мертвим народного депутата України Антона Полякова. Оперативний черговий негайно направив на місце події слідчо-оперативну групу та інші профільні служби, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

Як повідомив начальник поліції Києва Іван Вигівський, патрульні зупинили автомобіль таксі за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з водієм поліцейські помітили на задньому сидінні чоловіка без свідомості та почали надавати домедичну допомогу. Також вони викликали карету швидкої, співробітники якої за допомогою дефібрилятора провели реанімаційні дії, однак потерпілий помер.

«Ми встановили, що вночі Антон Поляков відпочивав у компанії товариша в одному з розважальних закладів та вживав алкогольні напої. Згодом чоловіки сіли в автівку і ще півтори години їздили вулицями Києва. Через деякий час приятель запропонував йому поїхати додому, але він відмовився, оскільки посварився зі своєю співмешканкою. Далі Антон пересів у таксі, однак дорогою йому стало зле і він втратив свідомість, а згодом лікарі швидкої констатували його смерть», - зазначив Іван Михайлович.

Для встановлення причини смерті тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство з приміткою «Природна смерть».

«На даний час слідство відпрацьовує декілька версій смерті народного депутата: хронічне захворювання, що могло призвести до смерті, та отруєння невідомою речовиною, як самостійно, так і невідомою особою. У нас вже є попереднє лікарське свідоцтво про смерть після розтину, згідно якого причиною смерті є гостра коронарна недостатність, тобто ішемічна хвороба серця. Призначено кілька експертиз з метою виявлення токсичних, отруйних, наркотичних психотропних та медичних речовин, які встановлять остаточну причину смерті», - додав Іван Вигівський.

Антон Поляков. Фото facebook.com/polyakov206



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.