Терпіння Ради Європи стосовно України вичерпується – доповідач ПАРЄ

27.01.2012. Доповідач Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Маріетта де Пурбе-Лундін розраховує, що представники владної в Україні більшості дослухаються рекомендацій, закріплених в Резолюції ПАРЄ "Функціонування демократичних інституцій в Україні". Про це повідомляє tymoshenko.ua.
 
"Україна мала виконати усі свої зобов’язання при вступі до Ради Європи. Натомість досі чимало з них невиконані. Можна сказати, що терпіння Ради Європи вичерпується. Українська система правосуддя досі зберігає безліч недоліків і якнайкраще їх демонструє справа Юлії Тимошенко. Хоча ці недоліки негативно впливають не лише на неї. Тож необхідно ще багато чого змінити", - заявила Маріетта де Пурбе-Лундін в інтерв’ю радіо Deutsche Welle.
 
Доповідач ПАРЄ наголосила, що перед ухваленням такої жорсткої для владної команди України Резолюції були вивчені точки зору і української опозиції, і влади. "Сподіваюся, до нас дослухаються, особливо представники владної більшості. Було б кращим, якби до розмов про санкції взагалі не доходило. Але хочу підкреслити, що на початку тижня ми вислухали обидві точки зору. Тому вони можуть бути впевненими, що було почуто усі сторони", - підкреслила вона.
 
Як відомо, 26 січня Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила Резолюцію "Функціонування демократичних інституцій в Україні", в якій не виключається запровадження санкцій проти режиму Януковича через недотримання владою України основних демократичних засад та верховенства права.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.