Агонія совісті і цинізму - заява Олександра Тимошенка

zayava timoshenko

 
Владу зашкалює. Дії влади та Генеральної прокуратури України не піддаються вже ніякому розумному поясненню. 


Закінчився здоровий глузд, аргументи відносно визначення своїх маніакальних побоювань щодо життя і здоров’я Віктора Януковича, зрозумілі мотиви щодо нових кримінальних справ. Влада та її опричники в особі Кузьміна, Хорошковського, Льовочкіна під диригенством Януковича вдаються до нових фальшувань та істерії.

У даному випадку в них нічого іншого не залишилося, як сказати, що вони відкрили ще одну справу за заподіяння тілесних пошкоджень працівнику колонії. 

Напевно, наш кристально чесний прокурор, борець за абсолютну справедливість і талановитий виконавець "МУРКИ", мав на увазі факт звірячого вивозу та насильницького транспортування Юлії Тимошенко із Харківської колонії в клініку нібито для проведення медичного огляду. 

Людині із здоровим глуздом незрозуміло, як може маленька тендітна жінка завдати побоїв здоровому мужику, а їх там було троє, які загортали її в простирадло, тримали і скручували руки, щоб вести на обслідування? Яка людина з нормальним глуздом може повірити, що Юлія Тимошенко побила здорову горилу - тюремника чи завдала йому тілесних пошкоджень? 

Такі припущення можуть виникнути тільки в людей з хворою уявою – Януковича, Кузьміна і Ко. Наступною їх справою - буде звинувачення Тимошенко в тому, що Янукович після 60-річниці свого дня народження впав в дитинство. 

Я звертаюся до урядів країн світу. Люди – невже не видно, що ця бандитська влада переходить межу і свідомо знищує свого політичного опонента? Ви вже рік спостерігаєте за тим, що твориться в Україні, і думаєте, що Янукович одумається. Повірте, це не той випадок. Янукович – це людина з обмеженими розумовими здібностями і він розуміє тільки силу і тиск, а також санкції і арешти рахунків. 

Закликаю та прошу вас зупинити це безглуздя і захистити лідера опозиції Юлію Тимошенко. Далі може бути пізно! 

Олександр Тимошенко, 
Прага, Чехія 



Коментарі

  +0 #1 nik 10 авг. 2012 г., 05:52:02
До такого маразма могли додуматься только Хам,Пшонка,Кузьмин с из ограниченными умственными способностями и с глупой фантазией.Этот бандитский режим возмущает уже весь мир.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.