​ЗМІ розмірковують, які зміни очікують на Білий дім з новим головою адміністрації

Президент Трамп не буде змінювати свої звички і обмежувати спілкування у Twitter. «Тільки несправжні новини ЗМІ і вороги Трампа хочуть, щоб я припинив використання соціальних медіа (110 мільйонів людей). Єдиний варіант для мене донести правду!» - заявив президент Трамп у Twitter, передає «Голос Америки».


Президент Трамп видав це повідомлення через день після того, як генерал у відставці Джон Келлі почав роботу на посаді нового голови адміністрації президента. Очікується, що Келлі приведе більше порядку до достатньо хаотичної діяльності Білого дому, повідомляє АР.

У своїх порадах новому голові адміністрації автор книги про адміністрації різних президентів США Кріс Віппл зазначив: «Однією з умов є контролювати Twitter президента, - сказав Віппл і порадив йому заявити Трампу, - Ви можете розміщувати в Twitter все, що хочете, але спершу, давайте, я це схвалю», - повідомляє The Washington Post.

Не відомо, чи скористався Келлі з поради, але першим рішенням Келлі було звільнити з посади директора з комунікацій Ентоні Скарамуччі, який за недовге десятиденне перебування на посаді скандально прославився використанням ненормативної лексики у спілкуванні з журналістом.

Сенатор Ліндсі Грем, виступаючи на NBC, зазначив, що його приємно вразила нова роль Келлі, але відзначив, що потрібно, щоб Трамп сам «проявив дисципліну», для того щоб просуватись з таких важливих питань, як реформа охорони здоров’я, або оподаткування.

«Він зобов’язаний бути президентом для всіх нас і припинити цей хаос. Більшість хаосу породукує саме він, а не хто інший», - сказав сенатор, повідомляє AP.

Джон Келлі. Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.