​Дональд Трамп почав платити своїм адвокатам з власної кишені

Президент США Дональд Трамп почав самостійно оплачувати роботу адвокатів, які були найняті ним після розслідування підозр про зв'язки його виборчої кампанії і росії. Раніше робота адвокатів оплачувалася за рахунок пожертвувань, отриманих Трампом на наступну виборчу кампанію, і за рахунок бюджету Республіканської партії, повідомляє «Голос Америки».


Національний комітет Республіканської партії підтвердив, що не проводить подібних виплат з вересня.

У серпні, за повідомленнями ЗМІ, адвокатам Дональда Трампа було виплачено понад 230 тисяч доларів. Виборчий фонд Дональда Трампа в цьому році виплатив понад 300 тисяч юристам його сина Дональда Трампа-молодшого, який також знаходиться під розслідуванням.

Адміністрація також працює над створенням спеціального фінансового фонду для оплати послуг адвокатів колишніх і нинішніх співробітників.

До такої практики вдавалися президенти Джордж Буш-молодший і Білл Клінтон.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.