​Білий дім не налякали заяви кремлівського старця

Оборона США і надалі «не матиме рівних» - про це заявила речниця Білого дому Сара Сандерс, коментуючи учорашні заяви президента росії володимира путіна про наявність у росії озброєнь, які значно випереджають американські і гарантовано здатні долати систему протиракетної оборони, повідомляє «Голос Америки».


При цьому Сандерс також відзначила, що путіним керує прагнення захистити росію.

«Білий дім нездивований заявою путіна про «невразливу» ракету. Прес-секретар Білого дому заявила, що президент США Дональд Трамп відданий захисту Америки. Вона заявила, що оборона США і надалі «не матиме рівних», - передає слова речниці Білого дому кореспондент каналу CBS у Білому домі Марк Ноллер.

Вона також заявила, що заява путіна «підтвердила те, що було відомо США і відкидалось самою росією, а саме - росія розробляє дестабілізуючі озброєння вже понад 10 років, всупереч взятим на себе зобов’язанням за міжнародними угодами».

Раніше стало відомо, що Міністерство оборони США ознайомлене із заявою президента росії володимира путіна про, буцімто, наявність у росії зброї, здатної гарантовано долати систему протиракетної оборони і повністю готове. Про це у ході прес-конференції заявила речниця Пентагону Дейна Вайт.

«Нас не здивувала заява путіна і народ США повинен знати, що ми абсолютно готові», - відповіла речниця Міноборони США на запитання журналістки щодо заяв путіна про наявність у росії зброї, якій Америка, буцімто, нездатна протистояти.

Як повідомили американські ЗМІ, урядовці США також заявили, що розрекламована путіним крилата ракета на ядерному ходу досі знаходиться на стадії створення і нещодавно потерпіла аварію у ході випробувань.

У четвер, як резюмує Lenta.ru, президент росії володимир путін у зверненні до федерального зібрання розповів про новітнє озброєння росії: стратегічний ракетний комплекс «Сармат», крилату ракету необмеженої дальності, підводний безпілотник, авіаційний ракетний комплекс «Кинджал», гіперзвуковий ракетний комплекс із плануючим крилатим блоком та бойову лазерну установку.

Сара Сандерс. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.