​Трамп у триденній серії твітів назвав Балтимор гидким містом, зараженим щурами. Чому?

«Балтимор під керівництвом Елайджи Каммінгса має найгіршу статистику злочинності в країні. 25 років розмов і жодних дій!»- написав президент Дональд Трамп у Твіттері у понеділок. Таким чином, президент продовжив серію критичних повідомлень у бік 68-річного конгресмена Палати представників Каммінгса, пише «Голос Америки».


Зокрема, Трамп назвав його «жорстоким хуліганом» і заявив, що ситуація в його окрузі «все більш погіршується і стає більш небезпечною», ніж центри, де влада утримує мігрантів, які перетнули кордон США без документів.

Причина триденної серії критичних твітів з боку Трампа, пояснюють медіа, полягає у давній ворожнечі між політиками. З часу виборів 2018 року, коли демократи отримали більшість у Палаті представників, Каммінгс ініціював численні розслідування діяльності адміністрації Білого дому.

25 липня комітет Конгресу під керівництвом Каммінгса проголосував за те, аби отримати доступ до всіх електронних листів і повідомлень Іванки Трамп і Джареда Кушнера. Вони визнали, що могли порушувати закон, використовуючи для офіціальної кореспонденції приватні акаунти.

Такі ж дії з боку Гілларі Клінтон на посаді держсекретаря викликали шквал обурення республіканців напередодні виборів президента 2016 року.

Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.