​У Білому домі оголосили про новий пакет військової допомоги для України на суму 550 мільйонів доларів

Про це заявив координатор стратегічних комунікацій Ради з нацбезпеки США Джон Кірбі. У новий пакет увійшли 75 тисяч снарядів до артилерії 155-мм калібру, а також додаткові ракети для ракетних систем підвищеної мобільності (HIMARS), повідомляє «Голос Америки».


За словами Джона Кірбі, це вже сімнадцятий пакет військової допомоги Україні за програмою президентських повноважень, який надає адміністрація Байдена. Загалом з початку повномасштабного вторгнення росії США вже надали Україні зброї та спорядження на понад 8 мільярдів доларів, згідно з даними американського уряду.

У попередніх пакетах військової допомоги від США були надані також ракетні установки HIMARS. Наразі на полі бою в Україні вже є 16 таких американських установок.

Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.