​«Враховуючи широкий і різкий характер самої рани, накладати шви не було потреби», - йдеться в медичному листі про поранення та лікування Трампа


Виборчий штаб Дональда Трампа опублікував оновлену інформацію про стан здоров’я колишнього президента в суботу, через тиждень після того, як він пережив спробу вбивства під час мітингу в Батлері, штат Пенсильванія.

У записці конгресмена Техасу Ронні Джексона, який за президентства Трампа працював лікарем Білого дому, містяться нові подробиці про травми кандидата від Республіканської партії та лікування, яке він отримав одразу після нападу, повідомляє Голос Америки.

Джексон сказав, що Трамп отримав вогнепальне поранення в праве вухо з потужної гвинтівки, куля пролетіла «менш ніж на чверть дюйма від влучання в голову та влучила у верхню частину правого вуха».

Слід від кулі, йдеться в повідомленні, «утворив рану шириною 2 см, яка зачепила хрящову поверхню вуха. Спочатку була значна кровотеча, а потім виражений набряк усієї верхньої частини вуха».

Хоча набряк спав і рана почала належним чином загоюватися, Джексон сказав, що Трамп має періодичну кровотечу і потребує перев’язки. Пов'язку було видно на національному з’їзді Республіканської партії минулого тижня.

«Враховуючи широкий і різкий характер самої рани, накладати шви не було потреби», - написав Джексон.

Трампа спочатку лікували медичні працівники меморіального госпіталю Батлера. За словами Джексона, лікарі «провели ретельну оцінку додаткових травм, включаючи комп'ютерну томографію голови».

Трамп, за його словами, «за потреби проведе подальше обстеження, включаючи комплексне обстеження слуху. Його обстежуватиме лікар первинної медичної допомоги в консультаціях з лікарями, які спочатку його оцінювали», - написав він.

«Загалом, колишній президент Трамп почувається добре, і він, як і очікувалося, одужує від вогнепального поранення, отриманого минулої суботи вдень», — додав він.

Цей лист є першою офіційною інформацією про стан колишнього президента з ночі стрілянини.

Джексон, щирий прихильник і колишній лікар Трампа, сказав, що зустрів Трампа в Бедмінстері, Нью-Джерсі, пізно в суботу після того, як той повернувся з Пенсильванії.

Він сказав, що з того часу був із Трампом, щодня оцінюючи та лікуючи його рану. Це включає поїздку з ним у суботу до Мічигану, де колишній президент провів свій перший мітинг після стрілянини. У мітингу також взяв участь щойно призначений кандидат у віцепрезиденти США сенатор від Огайо Джей Ді Венс.

Невідомо, чи має Джексон досі ліцензію лікаря. Прессекретар конгресмена не дав негайно відповідь, як і представники штабу Трампа.

Фото з відкритих джерел



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 5 вересня розповів про бої біля Покровська та атаку на Новоросійськ

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.