​Про Закон, Конституцію та омани з обманами


З часів януковича законність і Конституція почали носити формальний характер. Ті, хто захопив владу, почали демонструвати суспільству правило, започатковане ще Франко і Муссоліні: «своїм - все, ворогам - закон».

Така вже тенденція диктаторського ладу: собі (стверджуючи, що закон один для всіх) - можливості і блага, ворогам - закон і перепони. І нинішня влада Зеленського, котра корінням йде у проросійську партію регіонів і споріднена з ОПЗЖ, сьогодні найактивніше демонструє, що росія їм не зовсім чужа, а от український народ, однозначно, - ворог.

Саме з ненависті до українського народу Зеленський підписує законодавчий антиконституційний спам. Так, як вже сьогодні відомо, він був дуже гарно проінформованим, що український народ не підтримує законопроект про землю в тому вигляді, який було проголосовано монобільшістю. Однак, підписав його, демонструючи, що йому байдуже і на думку українського народу, і на Конституцію загалом.

Те саме і по інших питаннях. Так як у народу немає можливості впливати на виконавчу владу та на дії президента, Зеленський і його п'ять менеджерів з його ж монобільшістю, що підтримується забороненою, але аж ніяк не покараною партією ОПЗЖ, котра дає голоси за весь шлак, що продукуються слугами у ВР, постійно порушують Конституцію і закони, а також - права людини, але не переймаються, бо переконані, що покарання за такі дії - не буде.

Однак найбрутальніша неповага до українського суспільства від Зеленського проявляється і в більш важливих і страшних питаннях, зокрема, в його звичці проводити переговори з росією за спиною українського народу і не в інтересах українського народу.

Перші такі перемовини, як вважають у суспільстві, відбулись у Зеленського в Омані. Громадяни і досі не знають, як він туди потрапив, а сам Зеленський - забрехався, бо спочатку громадянам показали якісь зустрічі Зеленського з представниками країни Оман, але сам він, згодом, відповідаючи на питання на прес конференції кореспондента Укрінформу, заявив, що це була приватна поїздка з родиною. Хоча програмою «Схеми: корупція в деталях» було оприлюднено інформацію, що за даними публічних онлайн-сервісів відстеження повітряних суден, чартерний літак, на якому Зеленський 8 січня терміново повертався зі столиці Омана до Києва, нібито прибув до Оману з москви. За даними джерел «Схем», цим літаком прилетів секретар ради безпеки рф Микола Патрушев.

Українці не знають, що Зеленський робив в Омані. Однак, коли окупаційні війська російської федерації безперешкодно перетнули кордон України і легко захопили південь країни, громадяни почали висувати версії, що саме про вільний прохід окупаційних військ і було домовлено в Омані.

А наразі видання The Wall Street Journal розкрило деталі «мирної угоди», яка розроблялася українською та російською стороною у березні 2022 року. Саме цією угодою розмахував влітку 23 року путін на зустрічі з делегацією країн Африки - Замбії, ПАР, Єгипту, Конго, Сенегалу, Уганди та Союзу Коморських островів. путін наполягав, що українська сторона підписувала угоду про «мирний план»: «Ось цей документ, і він парафований київською делегацією. Підпис стоїть», - уточнив путін, писало в той час ВВС.

Нині ж українці дізнались, що все, за що торгувались Арахамія, Подоляк, Умєров - це кількість військ і танків, а, загалом, вони готові були підписати капітуляцію України, перетворивши країну на російську колонію та ще й без гарантій повторного нападу на країну.

Звісно, що у Зеленського, після публікації у The Wall Street Journal, одразу почали вкидати до соціальних мереж інформацію, що от саме Зеленський відмовився підписувати угоду капітуляції, пропоновану у Стамбулі. Однак, питання: хто ж підписував, адже путін сказав, що підпис чийсь стоїть? А всі ж розуміють, що ніяких домовленостей і підписань документів не могло відбуватись без згоди самого Зеленського.

Стаття у The Wall Street Journal розкриває приховані деталі «мирного плану» між Україною та росією, які українському суспільству ніхто не повідомляв і які збирались підписувати за спиною українських громадян. Також у статті повідомляється що, окрім відвертої капітуляції, переговорники зі сторони України відмовилися включати до угоди пункт про розслідування кримінальних злочинів, скоєних агресором.

Реалії, про які українці частіш за все дізнаються з закордонних ЗМІ, суттєво відрізняються від пафосних заяв і відосиків Зеленського. На камеру він завжди все говорить правильно і пафосно, але його дії, та дії його п'яти менеджерів, чомусь завжди направлені на нанесення шкоди держави Україна і народу України. І це - не лише проведення незрозумілих переговорів з росією, про умови яких українці навіть і не здогадуються. Це і повне розкрадання бюджету України, і розкрадання гуманітарної допомоги, і відверте саботування проведення якісної мобілізації та виробництва зброї. Дії Зеленського і його команди прямо протилежні заявам Зеленського. Однак, незважаючи на ненависть до українців та України, він та його команда, що узурпувала владу, бажає виборів і консервації цієї команди при владі. Тож, ці люди не бояться гніву українського народу, або бажають всидіти на багнетах. І зовсім не українських силовиків.

Ліна ТИХА, Конфлікти і закони

Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг этой ночью атаковал нашу страну беспилотниками типа «шахед». Пуски БпЛА производились с мыса Чауда (Крым) и Приморско-Ахтарска (рф)

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.