​Кулуарна дипломатія зеленої проросійської партії регіонів


З часів, коли Зеленський літав до Оману і там, за повідомленнями ЗМІ, мав зустріч з Патрушевим, в українському політикумі з’явилась дивна тенденція: проведення переговорів особами, яких громадяни України не вповноважували на переговори з росіянами, і такі переговори завжди проходили за спинами українців.

Які домовленості у Зеленського були укладені в Омані, українці не знають і дотепер. Однак саме після тієї зустрічі влада в Україні не просто не готувалась до повномасштабного вторгнення, а якраз робила все можливе, аби те вторгнення відбулось для окупанта комфортно: від розмінування Чонгару - до вільного шляху до Києва.

І поки українці вели бої під Києвом, вже тоді відбулись дві події, про які українцям «забули» розказати представники проросійської партії регіонів, але які показують справжнє обличчя Зеленського і позеленівшої проросійської партії регіонів, котра нині керує країною.

Перша: Зеленським 15 березня 2022 року підписано закон № 2124-IX «Про внесення змін до Кримінального кодексу України та інших законодавчих актів України щодо визначення обставин, що виключають кримінальну протиправність діяння та забезпечують бойовий імунітет в умовах дії воєнного стану», яким подаровано індульгенцію кожному представнику влади та чиновнику, яким нанесено шкоду країні діями чи бездіяльністю.

Друга: в той же період часу Єрмак, Арахамія і компанія готувались підписати з росією акт капітуляції. І хоча про переговори було відомо, що збирались підписувати - ніхто не знав, поки видання «Таймс» цього року не опублікувало той договір, котрий є нічим іншим — як актом капітуляції України. Тоді підписанню цього ганебного документу завадила трагедія в Бучі, коли стало відомо про звірства окупантів.

Тим не менш, Єрмак, котрий не має жодних юридичних повноважень, з того часу постійно вів кулуарні перемовини з росією, які постійно бажав легалізувати на різних «самітах миру» і де Єрмак демонстрував світу, що саме він керує країною. А останнє фото, де Єрмак заліз нахабно серед реальних політиків, закривши своїм мішкуватим фейсом Камалу Гарісс, взагалі викликає шок, оскільки людина, котра не має ні знань, ні навичок, ні права, влізла на фото лідерів країн, демонструючи світові свою повну безкарність.

А от перед росією таких нахабних вибриків Єрмак не робить. У всіх подіях, що пов’язані з агресором, Єрмак і вся влада Зеленського грають на боці росії і в інтересах росії. Від зірвання операції по вагнерівцях та розмінуванню виходу з Криму, що дозволило окупантові швидко дійти до Маріуполя, від передачі росії Цемаха, до усіляких кулуарних домовленостей, про які українці дізнаються з західної преси.

От і наразі Washington Post повідомляє, що «У Катарі в серпні мали пройти переговори Києва та москви про припинення ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури з обох сторін», повідомили дипломати та офіційні особи, знайомі з перебігом переговорів.

Ця угода була б співвідносна частковому припиненню вогню. Розмова сторін про це триває вже два місяці.

Однак непрямі переговори, в яких катарці виступали посередниками і зустрічалися окремо з українською та російською делегаціями, поки були відкладені несподіваним вторгненням України в Курську область».

Останній саміт, де Єрмак бажав вгодити росії, відбувся 15-16 червня 2024 в Швейцарії. Washington Post пише, що розмова сторін про переговори тривала два місяці. Тож, виходить, що не отримавши у Швейцарії потрібного результату, група під керівництвом сина полковника ФСБ Єрмака розпочала нові кулуарні домовленості з росією, про які українці не знали. І якби Washington Post про це не написав, то і не дізнались би.

Яку справжню мету поставив собі за ціль Єрмак - син співробітника Головного розвідувального управління рф у відставці? Чому українська опозиція і політики мовчать про конституційний переворот, який відбувся в країні? Чому мовчать про антиконституційні законопроекти, які підписує Зеленський, роблячи їх законами? І яка відповідальність у Зеленського та Єрмака за нанесення шкоди державі Україна?

Ліна ТИХА, Конфлікти і закони

Єрмак бовваніє всередині учасників саміту миру. Фото з відкритих джерел



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 13 вересня розповів про ситуацію на Курщині і Донбасі

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.