В Інтернеті поширили фальшивку телефонної розмови Юлії Тимошенко

falshiva rozmova

 
Розмова між лідером опозиції Юлією Тимошенко та її чоловіком Олександром, в якій вона вітала його зі святами, дійсно відбувалася, але зміст цієї розмови викривлено.


Про це під час брифінгу в Харкові повідомив захисник екс-прем’єра Олександр Плахотнюк.

«Дійсно? розмова між Юлією Володимирівною і Олександром Геннадійовичем відбувалася – їй давали поговорити по телефону. Те, що вона зі слів почула, бо, зрозуміло, що вона не може прослухати оригінал, зміст розмови перекручений, там змонтовано», - наголосив захисник.

За його словами, йдеться про частину, в якій розмовляли про суддю Європейського суду з прав людини від України. Олександр Плахотнюк наголошує, що цю тему Юлія Тимошенко та її чоловік не обговорювали.

«Всі кричать: і пенітенціарна служба, і прокуратура, що не слухають, не пишуть, тоді звідки взявся аудіозапис її розмови з чоловіком? В будь-якому випадку треба проводити перевірку, звідки це взялося, хто це робив, як в випадку з відео з медичної камери. Це брутальне втручання в особисте життя», - наголосив Олександр Плахотнюк та додав, що з цього приводу буде звернення і до Генеральної прокуратури, і до прокуратури Харківської області, повідомляє byut.com.ua.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.