Влада припиняє соцвиплати на сході України через дії терористів

viplaty sots

 
Міністр внутрішніх справ наголосив, що Уряд не ризикуватиме життями державних службовців, які змушені везти гроші у східні регіони, тим самим наражаючи на себе на небезпеку нападів. Невиплачені платежі будуть накопичуватися доти, доки не буде можливості виплатити їх у нормальному режимі.


Про це повідомляє прес-служба МВС України, передають «Конфлікти і закони».

За його словами, на території Слов’янська і Краматорська стало критично неможливо здійснювати державні функції по забезпеченню населення. 18 травня була захоплена газорозподільна станція, пошкоджені лінії електропередач, порушені об’єкти інфраструктури, у тому числі – залізничного сполучення.

Арсен Аваков також зазначив, що сьогодні, 19 травня, був захоплений вокзал у Донецьку зі всією інфраструктурою. А після захоплення пошти, відділень банків та нападів на інкасаторські автомобілі у містах Слов’янську і Краматорську, вочевидь, будуть припинені виплати по державних зобов’язаннях, пов’язаних із виплатами пенсій, заробітної плати тощо.

– Ці платежі будуть накопичуватися доти, доки не буде можливості виплачувати їх у нормальному режимі. Ми не збираємося платити життями державних службовців, які направляються туди з грошима, аби виплачувати пенсії громадянам України, тим самим оплачуючи «роботу» терористів, які будуть там відбирати ці гроші, порушувати засоби комунікації, відбирати життя у державних службовців, – наголосив Арсен Аваков.

За його словами, таке рішення прийняте Урядом України. Це – превентивний крок, про який влада шкодує. Проте всі повинні знати, що цей факт спричинений варварством і тим тероризмом, які існують в рамках цих двох міст.

Арсен Аваков зазначив, що він не виключає можливості, коли подібні заходи будуть поширені і на інші міста, де проводиться антитерористична операція і де поведінка терористів та загрози інфраструктурі будуть критичними.



Коментарі

  -1 #1 Елена 19 мая 2014 г., 17:32:13
Всем "мирным жителям", которые орали раша не платить пенсии вообще пусть едут в рашу и пусть им платит путин. Предатели Родины.
  -1 #2 Адольф 19 мая 2014 г., 18:34:57
Во первых это надо было зделать уже давно, пускай в этом регионе обеспечивают населения терористы, а все обьекты которые они уничтожают они доводят этот регион до настоящего хаоса,тем более в случае отсоединения от Украины им же придется это востанавливать, в другом случае это для них крах, а все таки как былоб харашо чтобы они ушли и отделились от Украины,там и так отсталое население зомбированное русской пропагандой поэтому с этими людьми Украине не подороге ???

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.