Міністр оборони РФ став українським злочинцем

shoygu zlochinets

 
Головне слідче управління МВС України відкрило кримінальне провадження стосовно громадян Російської Федерації Шойгу С.К. і Малофєєва К.В. за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3, 5 ст. 27, ч.5 ст. 260 Кримінального Кодексу України. Про це повідомляє прес-служба МВС України, передають «Конфлікти і закони».


В результаті перевірки, проведеної УБОЗ МВС України, встановлено, що в період з березня 2014 року по даний час за підтримки службових осіб Міністерства оборони Російської Федерації, яке очолює Шойгу С.К., сформовані незаконні збройні групи, які діють на території Донецької і Луганської областей України. Незаконні озброєні формування, які перебувають під командуванням громадян РФ, здійснюють системні розбійні напади на органи державної влади, підрозділи Збройних сил і Національної гвардії України, підприємства, організації, що призвело до численних людських жертв, руйнувань та інших тяжких наслідків.

Слідством встановлено, що до скоєння цих діянь можуть бути причетні особи:

Сергій Кужугетович Шойгу, 1955 р.н., громадянин РФ, міністр оборони РФ, який організував участь невстановлених осіб у незаконних збройних формуваннях на території України, протиправна діяльність яких призвела до загибелі людей та інших тяжких наслідків (ч. 3 ст. 27, ч. 5 ст. 260 КК України).

Малофєєв Костянтин Валерійович, 1974 р.н., громадянин РФ, підприємець, який підозрюється в пособництві (фінансування) участі невстановлених осіб у незаконних збройних формуваннях на території України, протиправна діяльність яких призвела до загибелі людей та інших тяжких наслідків (ч. 3 ст. 27, ч. 5 ст. 260 КК України).

В даний час Головне слідче управління МВС України вживає заходи, передбачені Українським законодавством, для залучення громадян Шойгу С.К. і Малофеева К.В. до участі в слідчих діях.

У разі неявки зазначених осіб, слідство буде змушено вжити заходів для примусового приводу до місця виклику. Надалі у відношенні зазначених осіб судом може бути обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, а самі вони оголошені в розшук.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.