Жириновський та Зюганов також стали українськими урками

volf

 

Українські правоохоронці встановили, що в період з травня по липень 2014 року Голова Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Вольфович Жириновський здійснює фінансування у вигляді матеріального забезпечення дій представників так званої Луганської Народної Республіки, спрямованих на зміну меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, що призвели до тяжких наслідків у вигляді загибелі людей.


Жириновський Володимир Вольфович, 25 квітня 1946 року народження, засновник та Голова Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР), депутат Державної думи Російської Федерації, здійснив фінансування дій, вчинених з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, які призвели до загибелі людей та інших тяжких наслідків (ч. 4 ст. 110-2 КК України).

Головним слідчим управлінням МВС України за результатами розгляду матеріалів перевірки, проведеної Управлінням боротьби з кіберзлочинністю, 24.07.2014 внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато розслідування в кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 110-2 КК України.

Стаття передбачає відповідальність за фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України. За подібні дії передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

На даний час ГСУ МВС України вживаються заходи щодо виклику Жириновського В.В. для проведення слідчих дій. У разі неявки вказаної особи вживатимуться заходи щодо його примусового супроводження за рішенням слідчого судді до місця виклику. У подальшому вказаній особі буде оголошено про підозру, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та оголошено розшук.

zug1

 

Також українські правоохоронці встановили, що на Інтернет-порталі «НикВести» був розміщений лист Голови самопроголошеної Луганської Народної Республіки Болотова В.Д. від 25.06.2014 № 42/03 адресований Голові Центрального Комітету Комуністичної партії Російської Федерації Зюганову Г.А., про висловлювання подяки від всієї Луганської Народної Республіки за гуманітарну допомогу та фінансову підтримку.

zug2
Встановлено, що злочинні дії представників так званої Луганської Народної Республіки спрямовані на зміну меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, які призвели до загибелі людей, руйнування інфраструктури Луганської області, що є тяжкими наслідками.

До вчинення кримінального правопорушення може бути причетний громадянинРосійської Федерації:

Зюганов Геннадій Андрійович, 26 липня 1944 року народження, Голова Центрального Комітету Комуністичної партії Російської Федерації, організував фінансування дій, спрямованих на зміну меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, які призвели до тяжких наслідків (ч. 4 ст. 110-2 КК України).

Головним слідчим управлінням МВС України 24.07.2014 внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато розслідування в кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 110-2 КК України. Стаття передбачає відповідальність за фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України. За подібні дії передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

На даний час Головним слідчим управлінням МВС України вживаються заходи щодо виклику Зюганова Г.А. для проведення слідчих дій. У разі неявки вказаної особи вживатимуться заходи щодо його примусового супроводження за рішенням слідчого судді до місця виклику. У подальшому вказаній особі буде  оголошено про підозру, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та оголошено розшук, - повідомляє прес-служба МВС України.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.