Прокуратура повернула у комунальну власність киян помешкання на Печерську

prok riev new

 
За втручання столичної прокуратури Печерський районний суд повернув територіальній громаді Києва приміщення вартістю понад 900 тисяч гривень на бульварі Лесі Українки. Про це повідомляє прес-служба прокурати Києва, передають «Конфлікти і закони».


У 2014 році чоловік уклав угоду з приватною особою на продаж вказаного помешкання. Як з’ясувалося, фактично зазначене нерухоме майно площею 72,4 м² є нежитловим приміщенням, яке рішенням Київради з 2003 року включено до об’єктів права комунальної власності територіальної громади Києва. Крім того, під час укладання договору чоловік скористався підробленим свідоцтвом про право власності на житло.

Враховуючи виявлені порушення, прокуратура Печерського району заявила позов до районного суду з вимогою визнати недійсним вищевказаний договір купівлі-продажу та повернути майно у комунальну власність. Суд погодився з доводами прокуратури і задовольнив їх у повному обсязі.

До того ж, вироком Печерського районного суду чоловіка визнано винним у вчинені кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України (використання завідомо неправдивого документу) та зобов’язано виплатити штраф у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.



Коментарі

  +4 #1 Гость 16 авг. 2014 г., 19:07:29
И вообще, пора не спеша возвращать всю страну народу, а то в стране уже мало что народного осталось. Народного не в смысле - "ничьего", а народного в смысле - работающего на народ.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.