Прокуратура шукає винних у розкраданні бюджетних коштів, виділених на будівництво стадіону «Арена Львів»

arena lviv

 
Прокуратурою Львівської області перевірено законність закриття слідчим управлінням ГУ МВС України у Львівській області кримінального провадження за фактом розтрати бюджетних коштів в особливо великих розмірах, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191(привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України, відомості про яке внесені прокуратурою області до Єдиного реєстру досудових розслідувань ще 07.04.14.


Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України, передають «Конфлікти і закони».

Попередньо досудовим розслідуванням було встановлено, що з державного бюджету необґрунтовано перераховано одній з німецьких фірм понад 1 млн євро за експертизу проектної документації щодо будівництва стадіону на вул. Стрийська - Кільцева дорога у Львові, замовником якої, згідно з договором, виступило Львівське комунальне підприємство «Дирекція з будівництва стадіону у м. Львові».

Вивченням у прокуратурі області матеріалів кримінального провадження з’ясовано, що досудове розслідування проведено неповно та не з’ясовані фактичні обставини, що мають істотне значення у провадженні. Зокрема, не повно досліджено та не надано оцінку відповідності умов укладеного договору в частині визначення об’єкту проведення експертизи, актам виконаних робіт та фактично виконаним роботам.

Першим заступником прокурора області незаконну постанову про закриття кримінального провадження скасовано та створено групу з досвідчених процесуальних керівників.

З метою забезпечення всебічного, повного та об’єктивного дослідження обставин справи у цьому провадженні, стан досудового розслідування заслухано на оперативній нараді в управлінні нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні, за наслідками якої надано вказівки на проведення першочергових слідчих (процесуальних) дій.

Досудове розслідування перебуває на особистому контролі прокурора Львівської області.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.