​Адвокат пояснив, чому будь-яке затримання чи видворення Саакашвілі є незаконним

Порошенко вчергове дає злочинні накази викрасти ти незаконно видворити з України Михайла Саакашвілі всупереч тому, що у нього є право легально перебувати в Україні. Про це заявив лідер партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Михайло Саакашвілі та адвокат Руслан Чорнолуцький біля готелю Fairmont, куди раніше прибули спецпризначенці, інформує прес-служба партії «РУХ НОВИХ СИЛ».


«Я приїхав до друзів іноземців в готель. До нас зайшли люди з готелю і сказали, що група автоматників зайшла в фойє і сказали, що йдуть захоплювати Саакашвілі. Вони намагались проникнути в ліфт і піднятись наверх, де я перебував», - розповів Саакашвілі.

Він повідомив, що охорона готелю попросила їх показати документи, яких у них не виявилось, після цього охоронці їх витиснули з готелю. Він заявив, що це була чергова спроба його викрадення з метою незаконно видворити з країни.

«Це була спроба захоплення. Вчора вони мене чекали в СБУ, придумали брехливий допит за надуманими обставинами, типу вони хотіли повернути мені якісь мої речі. Ми знали, що мене там чекає група, аби затримати і депортувати. Перше розпорядження мене викинути Порошенко дав, коли перебував в Давосі, але тоді не вийшло, зараз, коли він танцює на балу на кістах загиблих, він знову дає такі накази. Луценко вчора також заявив, що мене треба видворити. Він говорив з трибуни ВРУ, що я робив держпереворот, брав гроші Курченка, крутив змонтований запис, а зараз мене, такого злісного злочинця, він хоче видворити. Де логіка?» - наголосив лідер РНС.

Адвокат Руслан Чорнолуцький наголосив, що сьогоднішні дії правоохоронців є незаконними і нагадав, що Саакашвілі має право легально перебувати в Україні.

«Касація, яку ми подали кілька днів тому, є підставою продовжити довідку про додатковий захист, також триває розгляд справи щодо позбавлення громадянства. Вчора ми отримали інформацію, що влада готується до незаконного видворення Саакашвілі без рішення суду. Ця правоохоронна система – це приватна контора, яка обслуговує кількох людей. На видворення має бути відповідне рішення суду. Протягом кількох днів намагатимуться незаконно видворити», - наголосив адвокат.

«Порошенко перетворився в справжнього бандита. Їм хочеться мене принизити, заламувати мені руки, захоплювати мене з автоматами, вдягти мені мішок на голову. Країна розвалюється, на грані величезних проблем, а Порошенко хоче організувати зараз насилля в центрі Києва», - заявив лідер РНС.

Нагадаємо, раніше народний депутат Юрій Дерев’янко повідомив, що до готелю Fairmont, де перебував Михайло Саакашвілі, прибули спецпризначенці, які, побачивши, що під готелем на підтримку лідера РНС збираються люди, поїхали з місця.

Фото з відеоролика на Facebook



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.