​Лише через два місяці після ухвали суду поліція почала розслідування викрадення Саакашвілі

За рішенням суду Печерське управління поліції зобов’язали відкрили кримінальне провадження і почати розслідувати викрадення 12 лютого лідера РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі. Про це повідомив адвокат Михайла Саакашвілі Руслан Чорнолуцький, інформує прес-служба партії РНС.


Чорнолуцький нагадав, що 12 лютого невідомі озброєні люди без пред'явлення будь-яких документів увірвалися до приміщення ресторану «Сулугуні» та викрали Михайла Саакашвілі із застосуванням грубої фізичної сили.

«Одразу після вказаних подій, в рамках надання правової допомоги, ми разом з колегою адвокатом Павлом Богомазовим прибули до ресторану «Сулугуні». Після з’ясування усіх подій нами було здійснено телефонний дзвінок на номер чергової частини Печерського УП ГУ НП в місті Києві, в якому я повідомив про здійснення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 146 Кримінального кодексу України (а саме викрадення Саакашвілі М.Н.) та поставив вимогу про прибуття слідчо-оперативної групи. За моїм повідомленням про вчинення кримінального правопорушення прибула слідчо-оперативна група Печерського УП ГУ НП в місті Києві, в складі якої був слідчий Павленко Максим. Він провів невідкладені слідчі дії, а саме оглянув місце події та допитав двох свідків», - зазначив Чорнолуцький.

Через бездіяльність поліції, Ухвалою Печерського районного суду м. Києва від 22.02.2018 р. суд зобов’язав уповноважених осіб Печерського УП ГУ НП у м. Києві внести відомості до ЄРДР за повідомленням адвоката Павла Богомазова про викрадення Саакашвілі.

«Лише 23 квітня отримано інформацію, що поліція почала виконувати рішення суду від 22.02.18», -каже адвокат.

Викрадення Саакашвілі. Фото з відеоролика на Facebook



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.