​На Луганщині поліцейські затримали групу грабіжників

Вчора ввечері до чергової частини Кремінського відділу поліції надійшло повідомлення від сина 60-річної мешканки с. Заліман про те, що кілька хвилин тому його матір пограбували невідомі. Було встановлено, що зловмисники втекли на автомобілі чорного кольору у невідомому напрямку. Жінка встигла запам’ятати цифри номерного знаку автівки, повідомляє прес-служба Нацполіції України.


Співробітники Кремінського відділу поліції встановили, кому належить автівка. Негайно було орієнтовано усі мобільні та піші патрульні наряди і групи швидкого реагування. Начальником Кремінського відділу поліції було введено спеціальний план щодо перехоплення автотранспортного засобу, на якому рухались грабіжники.

Автомобіль «Chevrolet Aveo» чорного кольору був встановлений та зупинений на виїзді з Кремінського району співробітниками мобільного наряду - групи швидкого реагування. На місці події співробітники слідчо-оперативної групи Кремінського відділу поліції провели невідкладні слідчо-оперативні дії, в ході яких у грабіжників було виявлено речові докази, що підтверджують їх причетність до скоєння злочину.

Грабіжниками виявилися раніше судимі мешканці м. Рубіжне.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 186 КК України «Грабіж». Вирішується питання про затримання підозрюваних за статтею 208 КПК України.

Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до тринадцяти років із конфіскацією майна.

Фото прес-служби Нацполіції України



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.