Відкритий лист підприємців Одеси до Міністра МВС В. Захарченка

gas privoz

 
Шановний Віталій Юрійович! Просимо відреагувати на наступну ситуацію: 29 серпня 2012 р. близько 17.00 на Одеському ринку «Привоз» відбулася сутичка між підприємцями та охороною ринку. В ході конфлікту за наказом керівника охорони ринку Андрія Сокура проти підприємців та працівників міліції було застосовано сльозогінний газ та порошкові вогнегасники.


Як наслідок, від отруєння газом постраждали четверо підприємців та представники МВС міста Одеси. Зокрема до місцевої лікарні було госпіталізовано Міхієву Оксану, Іванченко Емілію, Чорну Оксану, Нарижкіну Тетяну та Безсонова Ігоря. З моменту цього конфлікту пройшло п’ять днів, однак реакція з боку представників правоохоронних органів та місцевої влади досі відсутня, досі не порушено за фактом отруєння людей кримінальної справи.

Як доказ незаконних дій охорони ринку додаємо відеоролик з місця події:


Причину ситуації вбачаємо в тому, що декотрі впливові представники Одеської влади тісно співпрацюють з бандитами, котрі протягом декількох років незаконно утримують вкрадений в одеситів ринок «Привоз». На даний момент за фактом незаконної приватизації цього ринку порушено кримінальну справу і все майно зараз знаходиться під арештом. Однак ряд осіб, чиї незаконні інтереси було викрито і висвітлено, продовжують організовано чинити тиск на підприємців ринку «Привоз» та здійснюють спроби розправи. Вже мали місце погрози та переслідування.

Враховуючи вищесказане, просимо взяти це питання під особистий контроль та вжити заходів щодо ситуації, яка склалася. Також наголошуємо на необхідності наведення порядку в органах МВС міста Одеси, котрі не реагують на цей випадок та не захищають своїх працівників.

З повагою,

Підприємці Одеських ринків «Привоз», «Куяльник», «Острів», «Малиновський», «Північний», активісти Всеукраїнського комітету «Наступ», ГО «Фортеця» та інші.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.