У прокуратурі підтвердили, що один з миколаївських міліціонерів-ґвалтівників - племінник районного прокурора

nik oblast

 
Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області. Крім того, кримінальне провадження за підозрою мешканців смт Врадіївка у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, зґвалтуванні і розбійному нападі на молоду жінку передано до слідчого відділу прокуратури Миколаївської області - для подальшого проведення досудового слідства.


- Створено слідчу групу, проводяться невідкладні слідчі дії щодо детального встановлення всіх обставин, для визначення остаточної кваліфікації та здобуття додаткових доказів у справі, встановлення всіх осіб, причетних до скоєння злочину, - прокоментував ситуацію начальник слідчого управління прокуратури Миколаївської області Володимир Рудий. - З цією метою один із членів слідчої групи вже відряджений до Врадіївського району, інший - до лікарні, для спілкування з потерпілою жінкою. Вживаються всі необхідні заходи для встановлення об`єктивної істини.

Окрім того, у зв`язку з численними запитами журналістів, повідомляємо, що один із затриманих - співробітник міліції - дійсно є племінником прокурора Заводського району міста Миколаєва, додав Володимир Рудий.

Ця ситуація є дуже прикрою для всіх працівників прокуратури. Однак наголошуємо: даний факт жодним чином не може вплинути і не впливає на хід слідства. Об`єктивне та не упереджене розслідування даного кримінального провадження є справою честі для прокуратури, й всі винні в цьому жорстокому злочині мають понести заслужене покарання, зазначив Володимир Рудий.

Також він повідомив, що обидва підозрюваних у справі були затримані, як тільки злочин було розкрито, в тому числі й племінник працівника прокуратури. Слідчим прокуратури було внесено клопотання до суду про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою, терміном 60 діб, і наразі вони знаходяться за гратами.

Щодо участі в скоєнні злочину третьої особи, також співробітника міліції, то ці дані перевіряються найретельнішим чином. Прокуратура звертається до свідків подій, які передували скоєнню 27.06.2013 злочину, з проханням надати слідству інформацію за телефонами: (0512) 37-76-33. Анонімність гарантована.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.