За фактом нападу на прокурора в Апеляційному суді відкрито кримінальне провадження

prok riev new

 
Надзвичайна подія сталася сьогодні у приміщенні Апеляційного суду м. Києва, розташованого на вул. Солом’янській, 2. Про це повідомила керівник прес-служби столичної прокуратури Яна СОБОЛЕВСЬКА, передають «Конфлікти і закони».


За її словами, після того, як суд ухвалив рішення про перенесення на іншу дату розгляду апеляції на запобіжний захід щодо одного з активістів, група агресивно налаштованих депутатів від опозиції накинулися на працівника прокуратури Києва.

Лише за допомогою спецпризначенців «Грифону» депутатів вдалося відтіснити та запобігти продовженню інциденту.

Відомості про застосування насильства щодо працівника правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків внесено до ЄРДР за ч.2 ст. 345 КК України, санкція якої передбачає до 5 років позбавлення волі.

На місці події працює слідча група столичної прокуратури.

«Зазначу, що через неадекватну поведінку депутатів, які спровокували сутичку, міг бути порушений звичайний перебіг розгляду у суді інших апеляційних скарг», - сказала Я. СОБОЛЕВСЬКА.



Коментарі

  +0 #1 Леша 10 дек. 2013 г., 14:11:40
жаль что живый остался
  -1 #2 Uri 10 дек. 2013 г., 14:16:21
По доброму, этим недоноскам депутатам из "Свабоды" головы нодо бы поотбивать, исключительно в ихнем стиле, а то чересчур по хозяйски они себя ведут!
  +0 #3 Стас 10 дек. 2013 г., 14:20:07
потому что прокурор и судья во время принятия решения должен руководствоваться исключительно законом и думать о том, что рано или поздно они все равно понесут ответственность за неправомерно вынесенные решения или постановления. Совести то понятно, что у них нет!
  +0 #4 Чупа Чупс 10 дек. 2013 г., 14:20:28
Пусть эти прокуроры ещё поблагодарят,что остались живы...А, что же Вы хотели господа прокурорские работнички с большой разбойничьей дороги на Резницкой улице??? Получать деньги и блага за беззаконие к тем, кто это оплачивает (т.е. к НАРОДУ в лице народных избранников-депутатов) и НИЧЕГО за это не платить??? СКОРО и ОЧЕНЬ СКОРО ВЫ и ваши покровители заплатят зап ВСЁ беззаконие в Украине!!!
  +0 #5 укр 10 дек. 2013 г., 15:55:37
Пора уже вешать продажных ментов и судей на столбах.Сколько можно терпеть,они придумывают криминальные дела,избивают,пытают и при этом чувствуют себя безнаказанными

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.