Кернес може не вижити - стріляли в серце, а влучили в спину…

strilyali

 
Розслідування замаху на вбивство мера Харкова перебуває на контролі міністра внутрішніх справ. Про це інформує прес-служба ГУМВС України в Харківській області, повідомляють «Конфлікти і закони».


Дії невідомих зловмисників слідчі органи кваліфікували за ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. До складу слідчо-оперативної групи увійшли представники центрального апарату МВС, очолив її начальник міліції Харківської області. Розслідування перебуває на контролі Міністра, повідомляють у відомстві.

За інформацією МВС, працівниками міліції на місці події вилучено речові докази. Встановлюються та допитуються свідки, відпрацьовується ряд версій, в тому числі професійна діяльність потерпілого.

Нагадаємо, що сьогодні близько 12-ї години невідомі особи на Білгородському шосе вчинили напад на мера Харкова. В результаті Геннадій Кернес отримав проникаюче вогнепальне поранення в області спини.

Наразі він знаходиться у міській лікарні швидкої невідкладної допомоги після операції і перебуває у важкому стані. Медики оцінюють стан його здоров’я, як тяжкий.

«Операція пройшла успішно. Далі ми сподіваємося на Бога і бажаємо Геннадію Кернесу сил. Загроза його життю буде зберігатися декілька днів», - повідомив журналістам директор Інституту хірургії професор Валерій Бойко. Операція тривала близько двох годин. У нього важке поранення грудної клітини та черевної порожнини.

За словами Бойка, загроза життю Кернеса не ліквідована, проте кровотечу припинено, стан стабілізувався, лікарі-реаніматологи борються зі станом шоку.

Приятель Кернеса Михайло Добкін повідомив, що стріляли в область серця.

«Стріляли на ураження в область серця. І тільки завдяки щасливому випадку ми не маємо...», - сказав Добкін.

Він зазначив, що поранення Кернеса вкрай серйозне.



Коментарі

  +0 #1 zorro 28 апр. 2014 г., 18:34:42
Ну вот и "сучьего пса на ноль помножили " ! Ну че "Допа " пипец "Гепе" ,теперь ты мыль свой "дэбильный"зад .

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.