З початку року інспектори столичної ДАІ виявили більше 4000 нетверезих водіїв

udai dokumenti

 
У столиці за 8 травня інспектори ДАІ виявили 684 порушення Правил дорожнього руху. За перевищення швидкості до відповідальності притягнуто – 188 водіїв, за порушення правил зупинки і стоянки –133. За керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння інспектори ДАІ відсторонили від керування 39 керманичів, а з початку року – 4128, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі УДАІ Києва.


У четвер зареєстровано  4 ДТП, в яких 5 людей отримали травми. Щоб уберегтись від біди, ДАІ радить водіям не перевищувати швидкість, неухильно дотримуватися інших вимог Правил дорожнього руху та не забувати про уважність та обережність за кермом.

Зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами: Деснянський  район - автомобіль «ВАЗ-2121», номерний знак 40461КН, 1989 року випуску, зеленого кольору; Печерський район - автомобіль  «Toyota Lend Cruiser», номерний знак АА5003КІ, 2011 року випуску, чорного кольору. Прийнято міри розшуку.

Вчора, інспектори ДАІ у Деснянському районі затримали 39-річного водія автомобіля «Audi Q7». Чоловік знаходився у розшуку за привласнення або розтрату чужого майна у великих розмірах. Для з’ясування всіх обставин його доставлено до райуправління міліції. Також затримано двох осіб – за нанесення тілесних ушкоджень та  торгівлю конваліями.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Зверніть увагу! Для зручності отримання інформації або консультації по лінії ДАІ працює мобільний телефон для довідок: 067-245-39-03.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.