У Києві за хабар затримано 29-річного водія «БМВ»

udai dokumenti

 
Вчора, 17 червня, у Дніпровському районі інспектори ДАІ за хабар затримали 29-річного любителя швидкої їзди на авто «БМВ520І». Це сталося на Броварському проспекті, неподалік КП. Аби уникнути адміністративної відповідальності, водій намагався дати хабар в розмірі 100 гривень. Інспектори попередили керманича, що його дії неправомірні і за це передбачена відповідальність. Однак водій попередження проігнорував. На місце події була викликана слідчо-оперативна група.


Загадом у столиці за 17 червня інспектори ДАІ виявили 677 порушень Правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки затримано – 111 водіїв; правил зупинки і стоянки - 111, без необхідних документів – 34. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 42 водії. Крім того, співробітники ДАІ виявили 77 пішоходів-порушників правил дорожнього руху.

За добу було зареєстровано 2 ДТП, в яких дві особи отримали травми. Серед травмованих дитина-пішохід. Державтоінспекція звертається до водіїв, будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу.

Зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами: Голосіївський район – мотоцикл «Ява 350», н.з. 8441ВГВ, 1985 року випуску, червоного кольору; Деснянський район – автомобіль «ГАЗ-3110», н.з. АА6446 ВЕ, 1998 р.в., білий; Дарницький район – «Тойота Ленд Крузер», н.з. АА1777ВТ, 2002 р.в., сірий; Дніпровський район – мотоцикл «HYOSUNG RX125D, н.з. АА8940АА, 2010 р.в., чорний; Солом’янський район – «Джип Компас», н.з. АА8110ЕЕ, 2007 р.в., чорний. Прийнято міри розшуку.

Державтоінспекція нагадує, що за такі дії передбачена кримінальна відповідальність за ст. 369 КК України (пропозиція чи дача хабара) і карається штрафом або ж обмеженням волі на строк до 5 років.

Державтоінспекція нагадує, що в столиці по 20 червня триває комплекс профілактичних заходів «Автобус – 2014». Ця операція направлена на підвищення безпеки при перевезенні пасажирів, забезпечення дотримання законодавства пасажироперевізниками. Одже, захід має профілактичну мету – убезпечити киян, які щодня користуються громадським транспортом, насамперед маршрутними мікроавтобусами. Лише за добу інспектори ДАІ виявили 150 порушень ПДР серед перевізників. Найбільш розповсюдженими є порушення вимог дорожніх знаків та розмітки, недотримання правил зупинки та стоянки під час висадки та посадки пасажирів, відхилення від зазначеного маршруту, перевезення пасажирів понад встановлену кількість, перевищення дозволеної швидкості руху.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Зверніть увагу! Для зручності отримання інформації або консультації по лінії ДАІ працює мобільний телефон для довідок: 067-245-39-03, повідомляє прес-служба  УДАІ Києва.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.