На Київщині водій мікроавтобуса смертельно травмував жінку-пішохода, яка раптово вибігла на дорогу

ginka dtp

 
Трагічна подія сталася 7 грудня 06 годині 30 хвилин на автодорозі «Київ-Чернігів», що у Броварському районі. За попередніми даними, водій автомобіля «Volkswagen Transporter», 48-річний мешканець Чернігова, здійснив наїзд на 59-річну мешканку смт. Семиполки, яка намагалася перейти дорогу у невстановленому місці.


По це «Конфліктам і законам» повідомили в Управлінні превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Київській області.

Внаслідок наїзду жінка від отриманих поранень померла у реанімаційному відділенні лікарні. Обставини та причини події встановлюються.

Пішоходи! Дбайте про власну безпеку! Пам’ятайте, що особливо небезпечно переходити проїжджу частину перед транспортом, що наближається – раптова поява пішохода на дорозі, як правило, закінчується трагічно.

Аби водії могли вчасно помітити пішоходів на дорозі, радимо таким учасникам дорожнього руху мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі.

Загалом на території Київської області, 7 грудня, зареєстровано сім дорожньо-транспортних пригод, в яких троє людей загинуло та ще п’ять осіб отримали травми. Серед травмованих троє пішоходів. У двох випадках люди потрапляли під колеса авто через власну необережність, ігноруючи правила дорожнього руху. Така необачність коштувала їм життя.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.