​На Київщині внаслідок ДТП загинуло двоє патрульних поліції та ще один з тяжкими травмами в лікарні

Вчора, 2 жовтня, у місті Біла Церква 42-річний чоловік скоїв зіткнення зі службовим автомобілем поліцейських, які їхали на виклик. Внаслідок ДТП двоє працівників поліції загинули на місці події та один у тяжкому стані перебуває у лікарні.


Про це повідомляє прес-служба Нацполіції України, передають «Конфлікти і закони».

2 жовтня о 22.40 у місті Біла Церква на перехресті проспекту Князя Володимира та вулиці Гризодубової невідомий, керуючи автомобілем «Mercedes» з польськими номерними знаками, скоїв зіткнення зі службовим поліцейським автомобілем «Daewoo Sens», в якому заходилось троє патрульних поліції, після чого втік з місця події.

Внаслідок зіткнення двоє пасажирів-правоохоронців, 22-річний лейтенант поліції Андрій Яцура та 24-річний старший сержант поліції Михайло Корнієнко загинули на місці події. Ще один поліцейський, 23-річний старший лейтенант Радіон Совіженко, який був за кермом службового авто, з тілесними ушкодженнями доставлений до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Працівники поліції встановили винуватця дорожньо-транспортної пригоди та затримали його в порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився 42-річний громадянин України, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Підозрюваний пройшов алкотестер-драгер, показник був позитивний - 1,8 проміле.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група поліції, проводиться досудове розслідування.

Фото прес-служби Нацполіції України



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.