​На Київщині минулої доби через недотримання ПДР зареєстровано п’ять ДТП з потерпілими

29 грудня, на лінію «102» надійшло 38 повідомлень про скоєння ДТП. У п’яти автопригодах постраждали люди: двоє громадян загинуло та семеро отримали травми. Серед травмованих – дитина. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Управління превентивної діяльності в Київській області.


Причини автопригод: перевищення безпечної швидкості та недотримання дистанції руху, порушення правил маневрування та неочікуваний вихід пішоходів на дорогу.

Минулої доби працівники поліції, які виконують функції із забезпечення безпеки дорожнього руху, виявили 127 порушників Правил дорожнього руху. Зокрема, за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння до відповідальності притягнуто четверо водіїв.

Поліція Київщини звертає увагу на те, що у дітей тривають зимові шкільні канікули, а відтак на вулицях побільшало маленьких учасників дорожнього руху.

Як правило, саме під час канікул збільшується ризик травмування дітей на дорозі внаслідок дорожньо-транспортних пригод. Отже, водії, будьте особливо обережними при проїзді пішохідних переходів і місць можливої появи дітей: у місцях відпочинку, спортивних і дитячих майданчиках, парках та скверах, а також у дворах будинків. Пам’ятайте, що поведінку дитини важко передбачити і дитина може несподівано вибігти на дорогу, не помітивши небезпеку.

Фото УПД у Київській області



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.