Біля Кабміну відбудеться акція протесту «Чорнобильська весна»

chornobyl

 
26 квітня 2012 року о 10.00 в Маріїнському парку, що біля Кабінету міністрів України, відбудеться всеукраїнська акція протесту «Чорнобильська весна».

Чорнобильці та підприємці зі всієї України разом з активістами Всеукраїнського комітету «Наступ» проведуть мирну акцію в пам'ять друзів та побратимів, що віддали свої життя, рятуючи Європу від радіаційного впливу. Тоді, наприкінці 80-х, вони, не роздумуючи, заради нашого майбутнього йшли у пекло реактора на Чорнобильській АЕС і в жерлі смертоносної небезпеки залишили своє здоров’я, благополуччя та навіки втратили багатьох товаришів.

Як повідомив голова ВК «НАСТУП» Р. СЕКЕЛА: « Заради тих, хто живе сьогодні, заради тих, кого вже нема з нами, а, головне, заради майбутнього – наших дітей, закликаємо всіх свідомих громадян, ЗМІ, гостей міста Києва приєднатись до нашої мирної акції протесту. Якщо ви відчуваєте, як влада крок за кроком відбирає у вас конституційні права, належні за законом засоби для існування, якщо ви відчуваєте, що влада вас принижує та зневажає вашою людською гідністю – приходьте 26 квітня в Маріїнський парк. Разом ми вшануємо молебнем героїв, котрі, рятуючи нас, віддали свої життя на поталу «чорній біді» та встановимо на кургані, який видно з вікон Кабінету міністрів України, символічний хрест – на знак пошани до всіх загиблих на Чорнобильській АЕС. Нехай кожен день цей хрест нагадує про тих людей, що віддали свої життя заради майбутнього України. Разом ми влаштуємо владі народний трибунал, щоб показати, хто справжній господар в країні. Разом ми пішою ходою прийдемо під адміністрацію президента України та Верховною Радою, щоб нагадати, як влада сьогодні позбавила кожного з нас можливості продовжувати жити, як відібрала у нас останнє – кошти на ліки та медичну допомогу, без яких жоден з нас не може обійтись. Також ми зустрінемось з головою Верховної Ради В. Литвином, щоб передати всі наші вимоги та спитати, чому сьогодні влада виступає проти захисників України».

Ми наголошуємо, що наша акція – мирна. Тому всі провокації, які готує влада, залишаємо на чорній совісті їх організаторів. Господь є їм суддя, та перед ним вони будуть відповідати за свої гріхи та злочини проти українського народу.


Чверть століття тому герої Чорнобиля рятували світ від руйнівної сили атому, виборюючи безпеку народів Європи. Сьогодні ми закликаємо вас підтримати нас та врятувати Україну від влади, що ненавидить український народ та знищує нашу країну. Ми перемогли тоді, переможемо й сьогодні.

Джерело: прес-служба ВК «НАСТУП»

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.