Донецький «УДАР»: місцева влада намагається зірвати проведення акції опозиції «Вставай, Україно!» 31 травня

donetsk udar

 
Донецька влада вдається до всіляких методів, аби зірвати проведення акції опозиції «Вставай, Україно!» 31 травня в Донецьку. Про це «Конфліктам і законам» повідомили в прес-службі Донецької обласної організації партії «УДАР».


Зокрема, виконавчий комітет Донецької міської ради повідомив про те, що на місці запланованого проведення акції «Вставай, Україно!» відбуватиметься свято «Країна з назвою «Дитинство». Організаторами дитячого свята є завод Бориса Колеснікова «ВІНТЕР» спільно з обласною держадміністрацією.

«Ми вже вкотре стикаємося з тим, що на місці кожної нашої акції влада організовує фестивалі, ярмарки і цирки. Мабуть, реалізувати план губернатора по збору бюджетників не вийшло і партія влади вирішила прикриватися дітьми. Подібна ситуація вже була в Черкасах і Полтаві, там проти мітингу опозиціонерів вигнали пенсіонерів», - сказав голова Донецької обласної організації «УДАРу» Єгор Фірсов.

За його словами, якщо правляча партія дійсно проводитиме свято, то опозиція не буде вступати в конфлікти, а змінить свій маршрут - хода відбудеться по вулиці Артема до будівлі міської ради. «І ми будемо витравлювати звідти мера Лук'янченка, так само як це було в Харкові з Кернесом», - сказав Фірсов.

Крім того, на 31 травня неможливо замовити жоден автобус з Донецької області для того, щоб на акцію доїхали активістів. «У нас є інформація, що перевізникам погрожують санкціями за допомогу опозиції, аж до позбавлення ліцензій. Але в разі блокування в'їзду автобусів в Донецьк, активісти партії «УДАР» готові перекривати рух», - зазначив Єгор Фірсов.



Коментарі

  +1 #1 ЛЕНИН 29 мая 2013 г., 18:32:14
ОППОЗИЦИИ, НЕ ОСТАНАВЛИВАЯСЬ НА ПОЛ-ПУТИ, КАК МОЖНО БЫСТРЕЕ ОТСТРАНИТЬ ОТ ВЛАСТИ БАНДФОРМИРОВАНИЕ ПРдунов (Закрытого Акционерного Общества миллионеров и миллиардеров), РАЗМАЗАТЬ ВСМЯТКУ ЭТУ псевдо-партию И ВЫЧЕРКНУТЬ ИЗ ЖИЗНИ УКРАИНСКОГО ОБЩЕСТВА ПОЛНОСТЬЮ И ОКОНЧАТЕЛЬНО. ОКОНЧАТЕЛЬНО !! ОКОНЧАТЕЛЬНО !!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.