До Майдану стікаються тітушки. Очікується нічний штурм Майдану

shtab

 
Влада готує масштабні провокації проти Майдану і учасників акцій протесту. Про це заявив комендант Майдану, народний депутат від «УДАРу» Сергій Аверченко на брифінгу в прес-центрі Штабу національного спротиву, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


«Є інформація, що влада готує черговий штурм Майдану. До центру Києва стягнута велика кількість автобусів, десь 40-50, зокрема, з кримськими номерами», - зазначив Сергій Аверченко.

За його словами, на Євромайдані помічено чималу кількість молодиків з Антимайдану, взутих у літні кеди.

Аверченко закликав українців прийти на Майдан і записуватись у загони самооборони. «Ми будемо захищати Майдан до останнього. Зачистка Майдану означатиме сповзання до диктатури і початок жорстких політичних репресій», - заявив народний депутат.

Він повідомив також, що сьогодні ДАІ оголосила і почала реалізовувати «план-перехоплення» машин із дровами, що забезпечують Майдан. «ДАІ ходить також по домівках людей, які допомагають нам вивозити сміття, запрошує на якійсь розмови. Одному нашому волонтеру, що возив дрова, підпалили автомобіль. Але я жодного разу не почув, що люди здалися». - наголосив Аверченко.

За словам коменданта, такі дії влади навпаки мобілізують народ та посилюють віру в перемогу.

Також коменданти Будинку профспілок від опозиції заперечили інформацію від провладних ЗМІ та влади, що начебто на Майдані використовують працю неповнолітніх. Вони зазначили, що у волонтерів, що працюють на кухні та інших ділянках, перевіряють документи і назвали чутки про працюючих неповнолітніх «черговою брудною провокацією влади».



Коментарі

  +0 #1 Сталкер 16 янв. 2014 г., 00:15:17
ЯКЩО НЕ ДАЙ БОГ В ХІД ПІДЕ СИЛА, ТО МІЛЬЙОНИ КИЯН І ПАТРІОТІВ З УСІЄЇ УКРАЇНИ ПРИЙДУТЬ НА ДОПОМОГУ МАЙДАНУ І ТОДІ ВЖЕ ПИТАННЯ ПЕРБУВАННЯ КРЕМЛІВСЬКИХ МАРІОНЕТОК В УКРАЇНІ НЕ СТОЯТИМЕ - ВОНО БУДЕ ВИРІШЕНО ШВИДКО! А ТЕ , ЩО ВЛАДА НАМАГАЄТЬСЯ ВИКОРИСТАТИ ПРОРОСІЙСЬКИ - НАСТРОЄНУ ПЯТУ КОЛОНУ ЗІ СХОДУ ЧИ ПІВДНЯ УКРАЇНИ ТІЛЬКИ ПІДТВЕРДЖУЄ ТОЙ ФАКТ - ЛЮДИ ЖИВУТЬ В УКРАЇНІ І УКРАЇНЦІВ НЕНАВИДЯТЬ, НЕ КАЖУЧИ ВЖЕ ПРО ТЕ, ЩО ВОНИ НЕ УДОСУЖИЛИСЯ ВИВЧИТИ МОВУ ДЕРЖАВИ ДЕ ПЕРЕБУВАЮТЬ ( ЧИ ТО КУДИ ЇХ ЗАНЕСЛА ДОЛЯ ЗА ЧАСІВ СРСР), А ПРОДОВЖУЮТЬ КАЧАТИ СВОЇ ПРАВА ... ЗАКОН ДЛЯ ТАКИХ ПОВИНЕН БУТИ ОДИН - НЕ ЗДАВ ЕКЗАМЕН НА ЛОЯЛЬНІСТЬ ДО ДЕРЖАВИ, ЇЇ ІСТОРІЇ І КУЛЬТУРИ ( ДО РЕЧІ В РОСІЇ НЕДАВНО ЧИНОВНИК - ВИСОКОПОСАДОВЕЦЬ СКАЗАВ, ЩО ДО РОСІЇ БУДУТЬ ПУСКАТИ ТІЛЬКИ ТИХ, ХТО ВИЗНАЄ НЕ ТІЛЬКИ РОСІЙСЬКУ МОВУ , А ЩЕ Й Є НОСІЄМ РОСІЙСЬКОЇ КУЛЬТУРИ, ТОБТО ТАК АДЕКВАТНО ДІЯТИ ПОТРІБНО І ДО РОСІЯН ТА ІН. НАЦМЕНШИН УКРАЇНЦЯМ ) - ЧЕМОДАН ВАМ В РУКИ !

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.