Студенти заявляють про тиск з боку заступника Євгена Сулими

tisk student

 
17 лютого в прес-центрі штабу національного спротиву відбувся інформаційний брифінг члена Ради ВО «Майдан», студента Національного педагогічного університету Іллі Кротенка, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі Комісії молоді та студентства.


Студент оголосив про початок формування осередків Майдану у вишах, а також про тиск на студентів і НПУ в цілому, де був офіційно сформований перший осередок. Посадовою особою, причетною до тиску на студентів і університет, Кротенко вважає заступника міністра освіти Євгена Сулиму, який має в університеті особисті інтереси і який, на думку студентів і викладачів НПУ, може претендувати на місце ректора університету. Він очолює одну з кафедр в Інституті політології і права, якої фактично не існує – жодних інших співробітників на ній не має і навчання для студентів не проводиться.

«Панові Сулимі передали попередження, що якщо він не припинить втручатися в справи НПУ та збирати інформацію і тиснути на студентів, то студенти приїдуть до нього в гості в місто Ірпінь, де він проживає», - повідомив студент.

Крім того, Кротенко зазначив, що протягом останнього тижня відбувся ряд нападів на студентів, що проживають в гуртожитку №4 в Солом’янському районі. Нападники діяли групами, приховуючи обличчя та використовуючи газ та палиці.

Також Кротенко закликав всіх студентів починати формувати осередки Майдану у своїх вишах та приєднатися до завтрашньої акції «Мирний наступ» і прийти зранку на Майдан.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.