​Активісти ганяли Гонтареву біля її будинку як Сіркову козу

У четвер під маєтком глави Національного банку пройшла акція протесту. Коли Гонтарева вийшла з дому, її оточили активісти і журналісти і почали задавати питання про відставку. Гонтарева за допомогою охоронців намагалася уникнути розмови. Проте наполегливість учасників акції таки змусила голову НБУ дати відповідь.


«Це питання до президента та Верховної Ради. Я пишу заяву про відставку, а не призначаю когось на своє місце», - заявила вона.

«Ви йдете у відставку?» - запитали активісти главу НБУ. «Так», - ствердно відповіла вона.

Але, як повідомляє «Економічна правда», Гонтарева не написала заяву про відставку. «Заява не написана, голова НБУ Валерія Гонтарева працює та виконує свої обов’язки», - повідомили ЕП у прес-службі НБУ.

Разом з тим, у НБУ мають намір звернутися в поліцію за фактом псування активістами майна Гонтаревої. Про це на своїй офіційній сторінці Фейсбук повідомила прес-служба Нацбанку:

«Ця чергова акція, учасниками якої стали невідомі молоді дівчата та журналісти – загалом до 20 осіб, у тому числі журналісти каналу, пов’язаного із екс-акціонерами Приватбанку, є черговою спробою здійснити тиск на політику Національного банку та особисто Голову НБУ Валерію Гонтареву.

Зокрема, сьогодні вранці декілька молодих осіб намагалися перешкодити виїзду на роботу Валерії Гонтаревої, заблокувавши проїзд її автомобілю, та умисно пошкодили належне їй майно.

З огляду на порушення, готується відповідна заява про злочин до правоохоронних органів. Ми також вимагатимемо вжити заходів у зв’язку з безпрецедентною бездіяльністю Національної поліції України, яка проігнорувала виклик на місце подій».

Валерія Гонтарева відповідає активістам. Фото з відеоролика на YouTube



Коментарі

  +1 #1 Борис Матазов 6 апр. 2017 г., 20:29:08
Хіба так гоняють шкідливу козу - як мінімум, дрючком по сраці.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.