Суд з розгляду справи Василя Волги знову перенесли

v volga1

 
Шевченківський районний суд Києва повторно оголосив перерву в судовому засіданні у кримінальній справі колишнього голови Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг Василя Волги до 18 вересня для підготовки підсудних до останнього слова.


Про це на засіданні сказала суддя Тетяна Овсепян. "Для підготовки до останнього слова оголошується перерва до 11:00 18 вересня", - сказала вона.

На засіданні в п'ятницю з останнім словом встигли виступити 3 з 5 підсудних - водій Волги Віталій Присяжнюк, колишній помічник Волги Олег Чернушенко і директор департаменту юридичного забезпечення Держфінпослуг Євген Гантімуров.

Всі вони заявили, що визнають свою провину і каються у скоєному.

При цьому Гантімуров попросив при винесенні вироку врахувати його серйозну хворобу, що загострилася під час перебування під вартою в СІЗО в рамках даної справи.

У зв'язку з цим суд вирішив відновити судове слідство, щоб дослідити медичну довідку про захворювання Гантімурова.

Дослідивши довідку і провівши заново короткі дебати, суддя оголосила перерву для підготовки підсудних до останнього слова з урахуванням нововиявлених обставин (хвороби Гантімурова).

Державний обвинувач у справі пояснив журналістам, що 18 вересня з останнім словом повинні будуть виступити заново всі підсудні.

Нагадаємо, Василь Волга звинувачується в замаху на отримання хабара у розмірі 500 тис. доларів в обмін за дострокове виведення тимчасової адміністрації з "Першого кредитного товариства" та розтраті 47 тис. гривень бюджетних коштів внаслідок незаконного оформлення на роботу в Держфінпослуг Присяжнюка.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.