Суд переніс розгляд справи за позовом Київради до Віталія Кличка на 28 січня

pozov klichka

 
Розгляд справи за позовом Київської міської ради до Віталія Кличка перенесено на 28 січня. Про це в ефірі «Громадського радіо» повідомила народний депутат фракції «УДАР» Оксана Продан, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


«Позовна заява говорить про те, що не тільки Віталій Кличко, «Батьківщина» та «Студреспубліка» зобов’язані «прибрати» з доріг та тротуарів центральних вулиць столиці предмети та людей, які можуть заважати будь-якому пересуванню, а й таке зобов’язання позивач хоче покласти на «будь-яких фізичних осіб, які пересуваються центральними вулицями столиці», - зазначила Продан, додавши, що таким чином і сама суддя Печерського суду є зацікавленою особою у справі, адже, за логікою позивача, вона також входить до числа «будь-яких фізичних осіб» через те, що приміщення суду знаходиться на Хрещатику.

В той же час, за словами юриста «УДАРу» Володимира Бондаренка, суддя Горкава В.Ю. не задовольнила свій відвід, якого вимагали представники «УДАРу», оскільки не вважає, що належить до «будь-яких фізичних осіб», до яких пред’явлено позов Київрадою.

В результаті, засідання суду було перенесене на 28 січня.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.