У Маріуполі для судилища над добровольцями силовики заблокують підступи до будівлі суду за півтора квартали

mariupol dobrovoltsi1

 
У п’ятницю, 05 серпня, о 13:00, у Приморському суді м. Маріуполя відбудеться судове засідання по справі «цинічних бандер» Дениса Гордєєва&К. Друг Адвокат не втрачає бойового духу та доброго гумору і через адвоката шле вітання КВП.


Про це повідомляє на сторінці КВП у Фейсбук Тетяна Близнюк, передають «Конфлікти і закони».

Як пише Тетяна Близнюк, станом на сьогодні він домігся внести до ЄРДР заяву про притягнення до кримінальної відповідальності суддів та генерала Аброськіна, який віддавав злочинний наказ стріляти в активістів у залі суду на випадок нібито хуліганських дій з їхнього боку.

«Думаю, Гордєєв сниться представникам системи в страшних снах, адже вже домігся відкриття кримінальних справ проти прокурорів Тімонова, Дьяченка. Проти останнього ще й за 258 ст. ККУ («сєпарською», адже є інформація, що у березні 2014 року він брав участь у захопленні терористами прокуратури Донецької області у м. Донецьк).

mariupol dobrovoltsi2

Нагадую, під час тридобового судилища, яке відбувалося з 26 до 28 червня цього року, Гордєєв та посправники були госпіталізовані до лікарні, щодо них було застосовано ряд тортур. Зокрема, під час судового засідання 27 червня підозрюваним протягом дня забороняли давати воду (температура в той день сягала 35 градусів), протягом дев’яти годин не виводили до туалету.

Наступне після цього судове засідання проходило у закритому режимі. На це засідання прийшла вдова загиблого у Волновасі СБУшника, плачучи в присутності камер та посміхаючись поза ними.

Анонсоване судове засідання оголошено закритим. За півтора квартали планується перекрити рух і нікого не пускати близько до будівлі суду.

Шістьох підозрюваних у даній справі транспортують на суд у двох автозаках з кількома мікроавтобусами, повними спецпризначенців «Сокіл» в якості супроводу.

Нещодавно слідство військової прокуратури намагалось допитати Гордєєва по справі, відкритій… в липні цього року за фактами викрадення та торгівлі зброю. Тобто, генпрокуратура, розуміючи, що справа «цинічних бандер» розвалюється, намагається додати нових звинувачень.

Та друг Адвокат та його побратими, які є такими ж добровольцями (більшість з яких, до речі, захисники Донецького аеропорту), налаштовані оптимістично і вважають весь цей треш лише відтермінуванням невідворотного краху прогнилої системи.

Тримайтесь, побратими, наразі КВП не має змоги приїхати до Маріуполя, але ми з вами!

Свободу патріотам!» - пише Тетяна Близнюк.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.