​За вчинення розбоїв двом киянам призначили реальні терміни покарання

Спочатку один чоловік із пістолетом напав на студентів, а через три дні він разом із товаришем скоїв аналогічний злочин. Зловмисників затримали відразу, а днями суд поставив крапку в цій справі, повідомляє прес-служба Національної поліції Києва.


У травні минулого року поблизу недобудови на території навчального закладу киянин помітив двох студентів, які сховалися там від дощу. Тримаючи у руці пістолет, чоловік наблизився до хлопців та наказав віддати гроші і телефони. Побоюючись за власне життя, студенти не стали сперечатися і віддали зловмиснику свої речі.

Через три дні молодик спільно із товаришем - уродженцем Чернігівської області - на вулиці Кудряшова помітили чоловіка. Аби пограбувати його, киянин дістав із кишені пістолет і почав погрожувати перехожому, а спільнику наказав забрати телефон чоловіка. Після скоєного вони втекли, а потерпілий звернувся до поліції.

Того ж дня поблизу залізничного вокзалу зловмисників затримали. Один телефон киянин встиг здати у ломбард, іншу техніку у спільників вилучили під час обшуку. Пістолет, який виявився стартово-шумовим і не є вогнепальною зброєю, теж вилучили. Під час проведення слідчих дій свідки та потерпілі впізнали зловмисників.

Солом’янським судом міста Києва киянину призначено покарання у вигляді восьми років ув’язнення, а його спільнику - у вигляді семи років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Фото «Конфлікти і закони»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.