​Відвід колегії суддів, яка веде справу додаткового захисту Саакашвілі, розглядатиме інша колегія

Київський апеляційний адміністративний суд частково задовольнив клопотання адвокатів лідера РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі про зупинення розгляду справи і відвід колегії суддів, які розглядали апеляцію Державної міграційної служби стосовно додаткового захисту лідеру РНС. Про це заявив один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народний депутат Юрій Дерев’янко журналістам, перебуваючи в залі суду, повідомляє прес-служба РНС.


«Це означає, що ми з вами, і Михайло Саакашвілі, отримали період часу, відтермінування вирішення по справі. І це є добре», — підкреслив нардеп.

Він уточнив, що суд не прийняв рішення по цьому питанню, а передав його на розгляд іншій колегії для прийняття рішення.

«І інша колегія уже прийме рішення — або залишати цю трійку (колегію суддів — ред.) далі, або ця трійка буде відведена і буде призначена нова трійка, яка буде розглядати це питання», — пояснив Дерев’янко.

Він додав, що це означає, що сьогодні не буде прийнято ніяких остаточних рішень. Політик привітав усіх прихильників РУХУ НОВИХ СИЛ, які прийшли підтримати Саакашвілі в суді, і подякував їм за принципову позицію і підтримку.

«Я вас всіх вітаю. Я думаю, що це стало можливим тому, що велика кількість громадян України тут, і ми вам за це щиро дякуємо», — заявив Дерев’янко. Він додав, що таке рішення стало можливим і тому, що журналісти висвітлюють цей процес публічно.

«Тому що велика кількість дипломатів і представників міжнародних організацій також знаходяться тут, і представників США, і ЄС, і ОБСЄ, і інших організацій», — зазначив Дерев’янко.

«Ми отримали час, щоб далі продовжувати нашу боротьбу. Без вас сьогодні навіть це рішення не було можливим в принципі. Вони б відхилили це клопотання», — звернувся депутат до людей, які зібрались в залі суду.

Нагадаємо, у понеділок лідер РУХУ НОВИХ СИЛ Михайло Саакашвілі заявив про відвід колегії суддів з розгляду апеляції на рішення суду першої інстанції, який визнав законним відмову Державної міграційної служби надати Саакашвілі статус особи, яка потребує додаткового захисту.

На засідання суду підтримати Саакашвілі прийшли представники посольства США, ОБСЄ, Європейського Союзу, народні депутати Юрій Дерев'янко, Семен Семенченко, Віталій Купрій, мер Глухова Мішель Терещенко, екс-нардеп Олесь Доній, лідери та активісти РУХУ НОВИХ СИЛ.

Фото з відеоролика на Facebook



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.