​Оболонський суд засудив неповнолітню за крадіжку манікюрного набору

Дівчина викрала манікюрний набір вартістю 900 гривень та пройшла повз касу супермаркету. Втекти зловмисниці завадили охоронці, які викликали поліцію. За скоєне правопорушниця отримала рік в’язниці з іспитовим терміном один рік, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Подія трапилася в грудні 2017 року в Оболонському районі столиці. Тоді до поліції від охоронця супермаркета надійшло повідомлення про те, що у приміщенні магазину впіймали злодійку.

На місці події правоохоронці з’ясували, що 17-річна дівчина взяла з прилавка манікюрний набір та, сховавши у рюкзак, намагалася вийти з магазину. Крадіжку помітили охоронці, які затримали правопорушницю та передали поліцейським.

Під час поверхневого огляду у дівчини виявили неоплачений товар. На судовому засіданні вона повністю визнала свою провину та розкаялася у вчиненому злочині.

Вироком Оболонського районного суду у місті Києві уродженку Донецької області за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України, засуджено до одного року позбавлення волі з іспитовим строком один рік.

Фото novynarnia.com



Коментарі

  +1 #1 ольгенко 24 февр. 2018 г., 13:48:53
Ото воно й видно, як сцучі судді працюють ! Не виправдовую ту неповнолітню, красти НЕ МОЖНО, але чому, коли Насіров ВКРАВ У ДЕРЖАВИ МІЛЬЯРДИ , судді жують соплі, а тут за пару місяців вже й засудили !!! Та тому, що судді САМІ Є ВОРЮГАМИ, ХАБАРНИКАМИ Й КРИМІНАЛЬНИМИ ЗЛОЧИНЦЯМИ , ПРОКУРОРИ Є ВОРЮГАМИ, ХАБАРНИКАМИ Й КРИМІНАЛЬНИМИ ЗЛОЧИНЦЯМИ, "НАРДЕПИ" Є ВОРЮГАМИ, ХАБАРНИКАМИ Й КРИМІНАЛЬНИМИ ЗЛОЧИНЦЯМИ (ПРИКЛАД ЛЯШКО, ЩО "ВИГРАВ " ТРИ РАЗИ ЗА НЕДІЛЮ У ЛОТЕРЕЮ 500 ТИС. ГРН,). ВБИВЦЬ НЕБЕСНОЇ СОТНІ ЧЕТВЕРТИЙ РІК "НЕ МОЖУТЬ ЗНАЙТИ" БО ВОНИ ВЖЕ ВІДКУПИЛИСЯ У ПОРОШЕНКА ОСОБИСТО, КЕРНЕСА НЕ МОЖУТЬ ПОСАДИТИ, ХОЧА ВСЯ УКРАЇНА БАЧИЛА ЯК ВІН БИВ І ЗНУЩАВСЯ З ХАРКІВСЬКИХ ЄВРОМАЙДАНІВЦІВ, А ВІН ЗАНІС ПОРОШЕНКУ БАБЛА І У ВСІХ СЛІДЧИХ ЯЗИКИ У ГУЗНІ, А ОЧІ У СІРКА ПОЗИЧИЛИ ! ВБИВЦІ НЕБЕСНОЇ СОТНІ НА СВОБОДІ, ВОРЮГА - ПРОКУРОР АТО КУЛИК ОРДЕН У ПОРОШЕНКА ОТРИМАВ, А ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ , "ДЯКУЮЧИ" МАТІОСАМ, КУЛИКАМ, СУДДЯМ -КРИВОСУДЯМ У В'ЯЗНИЦЯХ !!! ДОПОКИ !?
  +1 #2 Виктор 24 февр. 2018 г., 18:41:35
Вот это и есть "правосудие" по украински, млять !!! Такие ТВАРИ-МАРОДЕРЫ как Петя Кокорин, дон Юга, Труханов, Гнойсман ВОРУЮТ МИЛЛИАРДАМИ ГРИВЕН и к ним нет никаких вопросов, а девка азяла на несчастных 900 гривен (33 доллара !!!!), так это шобло судейских взяточников присудило ей 1 год тюрьмы !!! Просто КОНЧЕНЫЕ ВЫРОДКИ из ОПГ "РАшен"

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Сложилась очень тяжелая обстановка на линии фронта - мы отошли на трех оперативных направлениях, и эта ночь была у нас довольно горячая

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.