​Чорні круки української юриспруденції заукружляли над судами

Коментар Олеся Гриба, представника позивача Сергія Таужнянського


Як повідомлено в інтернеті, суддя Голосіївського суду Андрій Васильович Новак, звинувачений у хабарництві, затриманий поліцією у підозрі хабара у 8 тис доларів, але випущений за рішенням суддів Солом’янського суду під заставу аж у 128 тис. грн. ( Бідний, де нещасний хабарник знайде таку суму?!) Цитата: «Суддю-хабарника Голосіївського районного суду Києва Андрія Новака випустили зі слідчого ізолятора під заставу в 120 тисяч гривень. Про це на засіданні Вищої ради правосуддя сказав член ВРП Володимир Говоруха», передає Українська правда.

За його словами, Солом’янський райсуд Києва застосував до Новака запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 21 червня із правом внесення застави. Суддя вже сплатив ці кошти. Сумма застави становила 120 тисяч гривень.

«Тимчасово до 24 червня відсторонити суддю Голосіївського райсуду Києва Андрія Новака від здійснення правосуддя», – оголосив заступник голови ВРП Вадим Беляневич.

Шановні громадяни України, не покладайте великих надій на суд одних суддів над іншими! Ось приклад: хабарник суддя А.В.Новак за рішенням суду не має права вести будь-яких справ до 24 червня, але, насправді, він уже призначений до розгляду справ в Голосіївському суді щодо самодурного рішення колишнього голови Київського міського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів М.Д.Зозулі про виключення одразу чотирьох відділень (це до 4 тис членів!) на 24 травня 18 р. А щоб ще більше знехтувати рішення суду про заборону А.В.Новаку одягати суддівську манію до 24 червня, звиняйте на слові, «суддя» А.В.Новак призначений на розгляд справи проти зловмисного невиконання рішення суду головою Всеукраїнського об’єднання ветеранів В.О. Гуменюком та його підлеглим – самозваним «головою» Київського міського відділення В.І.Гуляєм, що зірвав замки і рейдерським наскоком захопив приміщення законної Ради, - на 11 червня 18 р.! І це – попри рішучого протесту представника позивача Олеся Гриба проти призначення судді А.Новака на повторне слухання справи, того судді, який за спробу запиту на початку засідання про права третьої особи Олеся Гриба не лише вигнав його із залу суду, ще й викликав для цього міліцію, бо його мета була – позбутись за всяку ціну небажаного представника.

Судді Голосіївського суду четвертий рік блокують рішення Апеляційного суду про визнання недійсним звітньо-виборчої «конференції» та скасування її рішень під «проводом» В.Гуляя і його покривача В.Гуменюка. Це судді: Новак, Сальникова, Плахотнюк, Колдіна, Мірошниченко, Ладиченко. В будь-якій країні вони всі були б притягнені до відповідальності і їх справа була б передана до відділу боротьби з корупцією, тільки не в нашій демократичній державі з кишеньковими суддями і покрученою конституцією!

Для суддів України прямо стосуються слова М.Нєкрасова:

«Закон - моє желание,
Кулак – моя полиция!».

При цьому слід зауважити щодо наївних дурників, які від щастя, що 5 стаття Конституції визначає народ «як суверен влади», співають дифірамби творцям нашого конституційного покручу, який забрав право у народу на «три НЕЗАЛЕЖНІ гілки влади», вилучивши на догоду злодіям від влади слово «незалежні», на чому на основі вчення Локка і Монтескьє побудовані всі конституції Європи і США!

Наше завдання скликати Національні збори для затвердження нової конституції, бо Верховна рада, як одна із трьох гілок існуючої форми влади, не вправі приймати текст Основного закону поза волею народу! Судді мають обиратись і відкликатись НАРОДОМ!

Цього найбільше бояться владні бариги та їх юридичні прислужники!

Добиймося права на узаконення права виборних комітетів за наглядом роботи суддів з правом «ВЕТО»! Геть «довічних» призначенців! Люди – за незалежний суд!

Олесь Гриб, голова Печерського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів, член Товариства політв’язнів та жертв репресій

06.05.18р.

Фото rbc.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.