​Сьогоднішній суд над Андрієм Антоненком, не почавшись, закінчився сутичками з поліцією

У Шевченківському райсуді Києва сьогодні мав відбутися суд у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, де головним підозрюваним є Андрій Антоненко (Riffmaster). Засідання скасували через неявку одного з присяжних, повідомляє BBC News Україна.


Після цього кілька десятків прихильників Антоненка намагалися заблокувати виїзд автозаку з підозрюваним. Поліція відтіснила демонстрантів, взявши частину з них в кільце, і автозак поїхав до СІЗО.

На кількох відео з місця подій було видно бійки та затримання поліцією учасників сутичок. Людей відводили убік та клали на землю.


Все це супроводжувалось підпаленням піротехніки.

На такі дії поліції демонстранти відреагували вигуками «Аваков чорт».

Речниця Шевченківського райвідділу поліції Анна Зубрєва повідомила BBC News Україна, що інформації про постраждалих або затриманих під Шевченківським райсудом не надходило.

Слід нагадати, військовий АТО та музикант Андрій Антоненко, відомий як Riffmaster, незаконно перебуває у СІЗО з 14 грудня 2019 року.

Фото T.ME/PAVLOVSKYNEWS



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.