​Обшуки в ОАСК - жодних доказів детективи НАБУ не вилучили

Сьогодні в приміщеннях Окружного адміністративного суду міста Києва, в черговий раз із порушенням процесуальних норм, працівниками НАБУ проводились обшуки. «Слідчі» дії проводились без мотивованої ухвали суду за двома адресами – по вул. Болбочана, 8 та вул. Великій Васильківській, 81-а, повідомляє прес-служба суду.


«У результаті обшуків працівники НАБУ нічого не знайшли, при цьому була пошкоджена пропускна система суду, влаштовано безлад в кабінетах та приміщеннях суду.

Дії НАБУ, скоріш за все, були схожі на кадри з фільму (маски, силовий штурм приміщень) і не мають нічого спільного із належними та допустимими процесуальними діями. Натомість, низка телеграм-каналів, які мають «ексклюзивне право» на отримання інформації від НАБУ, ще до початку обшуків почали поширювати інформацію про нібито причетність суддів ОАСК до операції з викриття адвокатів», - йдеться в повідомленні.

«Укотре наголошуємо на необхідності співробітників НАБУ дотримуватися чинного законодавства та не вдаватись до чергових піар-акцій, розраховуючи на поширення маніпулятивної інформації у ЗМІ», - зазначається у повідомленні прес-служби суду.

Фото twitter.com/nab_ukr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.