​Київський апеляційний суд взяв під варту у залі суду депутата Рокитнянської територіальної громади

Депутата підозрюють у скоєнні смертельної ДТП, вчиненої у стані наркотичного та алкогольного сп’яніння.


Відповідно до матеріалів судового провадження, ввечері 1 травня 2022 року, перебуваючи в стані наркотичного та алкогольного сп’яніння, підозрюваний громадянин Л. сів за кермо свого автомобіля. Рухаючись вулицями населеного пункту, він здійснив зіткнення з мопедом, що їхав у попутному напрямку. У результаті ДТП загинуло подружжя – 36-річний водій та 32-річна пасажирка моторолера. Подружжя виховувало четверо дітей, які залишились без батьківського піклування.

26 липня 2022 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану прокурором на ухвалу Шевченківського районного суду міста Києва від 21 червня 2022 року, якою відмовлено у задоволенні клопотання слідчого Головного управління Національної поліції в Київській області про продовження строку тримання під вартою та застосовано до підозрюваного Л. запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 01 серпня 2022 року включно з покладанням на підозрюваного Л., обов’язків, передбачених ч. 5 ст. 194 Кримінального процесуального кодексу України.

За результатом апеляційного розгляду апеляційну скаргу апеляційну скаргу прокурора задоволено. Ухвалу Шевченківського районного суду міста Києва від 21 червня 2022 року скасовано та постановлено нову, якою клопотання слідчого Головного управління Національної поліції в Київській області про продовження строку тримання під вартою відносно підозрюваного, громадянина Л., задоволено. Продовжено підозрюваному Л. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з подальшим утриманням його в Державній установі «Київський слідчий ізолятор» у межах строку досудового розслідування кримінального провадження до 01 серпня 2022 року включно.

Підозрюваного громадянина Л. взято під варту у залі суду.

Нагадаємо, громадянин Л. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 286-1 («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння»), Кримінального кодексу України.

За матеріалами прес-служби Київського апеляційного суду

Фото m.facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.