Ігор Фомін: Рішення Печерського суду протирічить практиці Європейського суду з прав людини

Рішення Печерського суду, який відмовився звільнити з-під варти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, протирічить практиці Європейського суду з прав людини. Про це заявив адвокат Луценка Ігор Фомін після сьогоднішнього засідання.
 
«Суд повинен був мотивувати, чому Луценко повинен знаходитись в СІЗО. Будь-яке рішення суду повинно бути вмотивоване. А він відбувся лише двома словами, що суд не вбачає підстав для зміни запобіжного заходу», - сказав він.
 
Адвокат зазначив, що суддя Вовк по Луценку прийняв таке ж рішення, яке приймала в грудні минулого року суддя Пілаєва, що було визнане Европейським судом з прав людини незаконним.
 
«Рішення Печерського суду залишити Юрія Луценка під вартою безстроково протирічить практиці Європейського суду з прав людини і, крім того, це протирічить рішенню пленуму Верховного Суду України про мотивування будь-якого судового рішення. Печерський суд ніяким чином не мотивує своє рішення», - зазначив Ігор Фомін.
 


Коментарі

  +0 #1 Андрей 27 мая 2011 г., 20:41:47
После смены власти отдать таких суддей народным массам, а народ уже сам свершит над ним свой праведный суд.
  +0 #2 макс 27 мая 2011 г., 20:47:21
ну и хрен с этим европейским судом,мы живем на Украине,по Украинским законам,и человеку которому светить до 12 лет,как его можно отпустить,люди сидят под следствием и годы,а потом их отпускают,нечего страшного посидит еще чучуть,
  +0 #3 От так! 27 мая 2011 г., 20:49:58
Європейський суд України не стосуеться,бо вона ще не в Європі,А чи зарахує адвокат рішення Американського суду про те що Тимошенко через коррупційні дії переплатила за ліки 19млн & під час створенною нею епідемією грипу?
  +0 #4 Оксана 27 мая 2011 г., 20:50:36
Создается такое впечатление что один Луценко сидит в СИЗО , как пишут, то ему еще ничего сидится посидел бы он в общей камере человек на 40 .
  +0 #5 Фёдор 27 мая 2011 г., 20:51:51
А, что в Украины нет своей головы? На х... нам европейский и другие суды? Сами украинцы должны навести порядок в своей стране.
  +1 #6 Григорий 27 мая 2011 г., 20:59:32
У нас суда нет - есть только исполнители власти - "шестерки" ставшие кланом взяточников. Доверие к нашему суду равно нулю ибо бедному никогда!!!!! не вииграть дела. При их зарплатах они очень рады новым законам о штрафах. Потому и говорят что сейчас у нас "лафа". А думать о народе не в их интересах. Все лучшее "людям", а рабы им по барабану. Вот такая у нас жизнь. А ето результат голосования по 100 грн за один голос.
  +0 #7 палач 27 мая 2011 г., 21:28:58
Читаю некоторые комменты и диву даюсь: вы че козлы? Вы че не знаете что такое украинские тюрьмы? Всем умникам, которые тут понаписывали чтото типа "ничего страшного", "пусть посидит" и т.п. желаю, чтобы система добралась и до них. пусть их родичи им тоже в сизо поносят передачи. А если не власть их достанет, то пусть против них следаки склепают дело. Они это умеют

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.