Печерський райсуд Києва дозволив доступ слідчому ГПУ до серверів YouTube в США

chebotar

 
Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання слідчого Генеральної прокуратури Олексія Богомолова про доступ до серверів відеохостингу YouTube в США з метою з'ясувати особу користувача, який опублікував відеозапис СБУ з кабінету екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря. Про це повідомляється в постанові суду, опублікованій в Єдиному реєстрі судових рішень.


У результаті слідчий Богомолов отримав доступ до документів компанії YouTube LLC в місті Маунтін-Вью в штаті Каліфорнія в США. Там він розраховує отримати анкетні дані користувача і з'ясувати його IP-адресу, а також отримати матеріали відеозаписів. Йдеться про відеоролики під назвами «Як Чеботар пісок продавав серія 1», «Як Чеботар пісок продавав серія 2» і «Як Чеботар пісок продавав серія 3».

Доступ до документів за рішенням суду слідчий отримав на місяць. Чи встиг він за цей час зробити поїздку в США, не уточнюється.

Нагадаємо, що в минулому році той же райсуд дозволив ГПУ обшукати український офіс компанії Google, яка володіє YouTube. Тоді прокурорів цікавили відео, пов'язані зі справою про продаж за заниженою ціною піску ДП «Спецсервіс».

Джерело



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.