Час порожніх заяв української влади про євроінтеграцію минув – Григорій Немиря

nemirya

 
Твердженням про незмінність курсу євроінтеграції, які лунають з боку представників української влади, зокрема, Секретаря Ради національної безпеки і оборони Андрія Клюєва, вже ніхто не вірить: ані європейці, ані громадяни України. Час порожніх заяв минув. Таку думку вислови Заява заступник голови партії «Батьківщина» Григорій Немиря, повідомляє byut.com.ua.


Чергові мантри високопосадовців про євроінтеграцію ще більше віддаляють Україну від ЄС, враховуючи дії з їхнього боку, які суперечать європейським цінностям. Яскравим прикладом цього стали парламентські вибори 28 жовтня, які не були чесними та не відповідали стандартам ОБСЄ.

Потрібна не «європейська» риторика, а європейські дії, що сприятимуть наближенню нашої країни до ЄС, а саме:

- негайне звільнення лідерів опозиції України Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та інших політв‘язнів;

- забезпечення реального встановлення результатів виборів 28 жовтня, які б відбивали волевиявлення українських громадян, а не маніпуляції можновладців;

- дотримання демократичних принципів та європейських цінностей в Україні, зокрема, прав людини, принципу верховенства права та права на справедливий суд.

Без виконання цих базових вимог не може йти жодної мови про наближення України до ЄС. Лише конкретні дії з боку влади можуть сприяти відкриттю простору для структурованого політичного діалогу між владою та опозицією, який включатиме провідних представників громадянського суспільства та, при потребі, поважних європейських посередників.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.