Пук в урагані

pozachergova rada

 
Сьогодні опозиція зробила майже неможливе: провела власне засідання у залі Верховної Ради, висловила недовіру Рибаку та Пшонці (наче їм хтось довіряє), а також зробила, дійсно, подвиг: спромоглася влаштувати із зали трансляцію.


Щодо каналу «Рада» тепер виникає багато питань. Перше і основне: панове, ви журналісти, чи все ж продажна сволота? Друге, більш важливе: чому ви не виконуєте своїх прямих функціональних обов’язків, транслюючи все, що відбувається у сесійній залі?

Звісно, що суспільство знає відповіді на ці два запитання. Тут і до ворожки не ходи, все зрозуміло: Партія регіонів сказала: трансляції – ні, тож її і не буде. Журналісти каналу «Рада» давно перетворилися на непотріб. Єдине, на що ще вони не спромоглися, це робити трансляції з туалету, аби радісно повідомляти: сталося! Такий-то депутат гарно спорожнився. Щастя. Тепер він думатиме про державу, а не те, як очистити організм.

А що? Саме так Чечетов коментував перегляд одним із нардепів порнографії безпосередньо на робочому місці. Тоді, за інсинуаціями Чечетова, перегляд порнографії активізував розумові клітини цього нардепа і той міг якісно голосувати за законопроекти.

Що ж до влаштованого опозицією нинішнього засідання, то, з одного боку, вони – молодці. Принаймні, змогли організувати трансляцію цього дійства у пику регіоналам, які бояться витоку будь-якої інформації. Також, озвучені тези – шокували, ще раз підтверджуючи: Партія регіонів – гестапівці, для яких катування – улюблений спосіб впливу на маси.

Опозиція заявила, що вона звертатиметься до усіх міжнародних інстанцій щодо поводження влади з політичними опонентами. Так от: опозиція чітко повинна донести до міжнародної спільноти, що Партія регіонів запровадила методи Гестапо, а отже – фашизму. А фашизм в усьому світі – заборонений! І коли міжнародна спільнота поставить знак «дорівнює» між Партією регіонів і фашизмом, знищення влади уркаганів наблизиться дуже миттєво.

А от з приводу проведення такого заходу, який нині влаштувала опозиція, то, для українського суспільства, це – пук в урагані. Влада давно вже махнула на опозицію рукою, вважаючи її нездатною ні на що. То, ж, можливо, пора нанести владі «УДАР» та довести, що «Свобода» - не проста назва партії, а для «Батьківщини» - Батьківщина понад усе?

А то он у Партії регіонів вже збираються нагнути знахабнілих представників опозиції. Тут вже диригент Чечетов розказав, як владна команда запхає за пояса нахаб, що назвались опозиціонерами.

Опозиція ж поки не дуже тисне на владу. Щоправда, є плюс: вимагатимуть перевезення Тимошенко за кордон. Чи вдасться їм це зробити? - покаже час. Потенціал є, духу не вистачає. Тож, щоб не сталося так, що таке жадане засідання у ВР дійсно перетворилося на пук в урагані…

Ліна ТИХА, «Конфлікти і закони»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.