Від Порошенко вимагають інформувати громадськість про нові «мінські домовленості»

m domovlenosti

 
БФ «Майдан закордонних справ» звернувся до Голови Адміністрації Президента України з запитом щодо участі представників України у засіданнях Трьохсторонньої контактної групи в Мінську та результатів цих переговорів. Дипломати просять, враховуючи значний суспільно-політичний резонанс, пов’язаний з результатами засідань Трьохсторонньої контактної групи щодо спільних кроків, спрямованих на імплементацію Мирного плану Президента України П.Порошенка та ініціатив Президента Росії В.Путіна (так звані «мінські домовленості») проінформувати громадськість як щодо деталей перемовин, так і щодо результатів та їх документального закріплення.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Благодійного фонду «Майдан закордонних справ».

Так, в інформаційному запиті поставлені наступні запитання:

Чи були надані повноваження делегації України на переговори у згаданому вище форматі?

Чи були оформлені, згідно діючого законодавства, та затверджені відповідні директиви делегації України на переговори?

Чи був утворений та затверджений склад делегації України на вищезгадані переговори?

Чи був включений Р. Демченко до складу даної делегації України і хто саме приймав відповідне рішення?

Якщо інформація видання «Коммерсант» відповідає дійсності (а вона не була спростована С.Лавровим в ході інтерв’ю), просили б також повідомити, в якій саме якості Р.Демченко був присутній на переговорах в Мінську і чи мав він належним чином оформлені повноваження для підписання документів, зокрема відповідного Протоколу, від імені України?

Враховуючи, що згадані «мінські домовленості» посадовцями Адміністрації Президента України презентуються в якості механізму імплементації Мирного плану Президента України П.Порошенка, були б вдячні за роз’яснення юридичного статусу відповідних протоколів згідно з діючим законодавством (міжнародний договір, угода, протокол тощо).

Лист з інформаційним запитом було надіслано до Адміністрації Президента України 25 грудня цього року, скан можна побачити на сайті «Майдану закордонних справ» за посиланням: http://mfaua.org/2014/12/25/majdan-zakordonnix-sprav-vimagaye-vid-ap-informuvati-gromadskist-shhodo-rezultativ-minskix-domovlenostej/, повідомляє прес-служба благодійного фонду.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.